Nederlaag van CFS Mar Dénia, die de vergadering bijwoonde met twee slachtoffers en twee gesanctioneerde, tegen Horadada

Februari 14 van 2022 - 11: 33

De laatste bijeenkomst van CFS Mar Dénia afgelopen vrijdag in het gemeentelijk paviljoen van Pilar de la Horadada was enigszins bitter. Het Dianese-team ging naar de wedstrijd met last-minute slachtoffers uit Robert Naranjo en Jordi Más en met Borja Conesa en David García gesanctioneerd eerder.

Ondanks de moeilijkheden, het Dénia-team maakte de 0-1 in de eerste minuut. Met nog 4 minuten te gaan voor de rust beging de lokale ploeg hun zesde fout. Voor rust was de stand 2-1, dus de teruggang leidde ertoe dat Horadada de rust bereikte met een voorsprong op het scorebord.

Begonnen aan het tweede deel, scoorde de rivaal 3-1 en dwong het Dianense-team zware fysieke slijtage te ondergaan. In de 30e minuut bracht Jose Martí de bal in zijn eigen doel en liet Horadada achter met een 4-1 voorsprong. Hoewel Mar Dénia probeerde de score gelijk te maken, het einde van de wedstrijd kwam met een 4-3 en de nederlaag van Dénia.

Deze week, CFS Mar Dénia speelt op dag nummer 21 tegen CDFS Aspe in het gemeentelijke sportcentrum van Dénia. Af en toe is de volgende vergadering om 16:00 uur en niet om 18 uur, zoals gewoonlijk.