Nederlaag van CFS Mar Dénia in zijn verplaatsing naar Elda

15 maart 2022 - 10: 28

Het gebrek aan succes en de geringe continuïteit in het spel drukken het Dianense-team zwaar. In de hoop iets positiefs te bereiken, reisde CFS Mar Dénia naar Elda om het op te nemen tegen CD Nueva Elda B, maar de realiteit was heel anders. Zodra de lokale ploeg begon verrasten ze de Dianenses en in een lange bal kwam de 1-0 binnen.

Na de eerste klap streken de spelers van Jaén neer op het veld en begonnen de eerste kansen te komen, maar soms door een gebrek aan succes en andere vanwege het geweldige optreden van de lokale keeper, gingen de minuten voorbij en werd de pauze bereikt met het 1-0 resultaat.

Het gevoel was van onmacht, maar door de matige uitslag was er nog hoop voor de tweede helft. Zodra de Mar Dénia begon, ging het op zoek naar een gelijkspel en dwong het lokale team tot een sterke fysieke slijtage, wat hen kostte dat ze in de 27e minuut zagen hoe de vijfde fout aan hen werd gesignaleerd, hoewel opnieuw het was niet bepalend, aangezien het arbitraal paar niet meer opmerkte en niet omdat er geen situaties waren om dat te doen. In de 28e minuut na een counter in het lokale doel gegooid zonder te scoren, was het 2-0 voor de lokale bevolking.

Het spel veranderde in een monoloog en het was het Dianense-team dat de beste kansen had, terwijl het team van Elda met een sterke verdediging hun spel baseerde op snelle tegenaanvallen tegen het door Roque verdedigde doel. Bij gebrek aan 4 minuten zette de Dianense-coach een speler op de keeper van het veld om te proberen de dynamiek te veranderen, maar het leek een beetje laat, hoewel Rober in de 39e minuut de 2-1 wist te scoren en in het volgende spel toen hij probeerde opnieuw het rivaliserende doel aan te vallen, was het onderwerp van een duidelijke overtreding die zou hebben geleid tot de lancering van een dubbele straf, maar die het scheidsrechterspaar niet aanwees en de overtreder de bal en alleen voor het doel hield, het behalen van de laatste 3-1 waarmee de wedstrijd eindigde.

Volgende week ontvangt het Dianense-team CFS Futsal IBI in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia, tweede in de algemene strijd om leiderschap, een wedstrijd die overeenkomt met de 25e dag, die af en toe op zondag om 13:00 uur wordt gespeeld die op zaterdag met het feest van de fallas het is onmogelijk.