Nederlaag van CFS Mar Dénia tegen CFS Castalla

07 maart 2022 - 12: 53

Volledig betrokken bij het seizoen en het bereiken van de laatste fase van de competitie, beginnen alle teams hun nummers te maken om de doelstellingen te halen en dit was een van die games waarbij het Dianense-team verwachtte drie punten toe te voegen, maar dat was het niet. CFS Castalla, geplaatst in het middelste/onderste deel van de tafel, verscheen in Dénia omringd door bijna honderd fans, ervan overtuigd een verrassing te veroorzaken. De wedstrijd begon met veel ritme en de aanvallen waren continu in beide goals.

In minuut 2, na een hoekschop, liet een fout in concentratie en markering alleen een bezoekende speler over die de bal alleen maar naar de onderkant van het doel hoefde te duwen, waardoor de stand op 0-1 kwam. Nogmaals wendde hij zich tot
beginnend met een achterstand, hoewel het Dianense-team beetje bij beetje in het spel kwam en betere scoringskansen begon te krijgen, hoewel ze deels vanwege de geweldige prestatie van het rivaliserende doel en andere vanwege gebrek aan succes niet werkelijkheid werden.

Het spel met een grote fysieke vraag werd een straatrace, waarbij het arbitragepaar, gisteren zeer onsuccesvol, hun zandkorrel toevoegde en in de 8e minuut hadden ze Mar Dénia al gestraft met 5 overtredingen, waarmee het veronderstelt. Onder druk van de Dianense-ploeg belandde de bezoekende ploeg opgesloten in hun veld terwijl ze hun doel verdedigden en op zoek waren naar snelle tegenaanvallen in de aanval. Een tactiek die bij hen wonderwel werkte, aangezien met nog tien seconden te gaan voor rust en na het uitblijven van succes van de lokale ploeg voor het doel, balverlies op het middenveld de 0-2 betekende waarmee de rust viel.

De tweede helft werd gekanteld door het rivaliserende doel, de tweede helft begon en Mar Dénia bleef Castalla dwingen hun verdediging te vertragen en een grote fysieke slijtage waardoor ze ook werden beschuldigd van overtredingen, maar zonder succes voor het doel, opnieuw in de minuut 31 een balverlies betekende 0-3. De wedstrijd werd steeds moeilijker en het was duidelijk dat het niet de dag was voor het lokale team.

Twee minuten later, na een duidelijke overtreding aan de rand van het gebied, toonde het scheidsrechterspaar een gele kaart aan dezelfde speler die al in de eerste helft was berispt met wat dit betekende, maar ondenkbaar en na de protesten herkende hij de actie, maar veroordeelde dat als de tafel had gemist hem erop te wijzen, hij niets kon doen en de speler nog steeds op het veld was. Tussen het gebrek aan succes en de beslissingen van de scheidsrechter liep het spel uit de hand en waren de protesten onafgebroken.

Een minuut later kwam er een nieuwe onbegrijpelijke situatie, na een greep in het midden van het veld, gaf het arbitragepaar de wet van het voordeel om later de fout te accumuleren, toen het de 6e was en ze een dubbele straf moesten signaleren, waarop ze besloten door te zeggen dat er geen rekening was gehouden zonder op enig moment recht te zetten en de afgevaardigde Jose Mora voor de protesten te verwijderen. Vanaf dat moment tot het einde was alles chaos en nog meer toen de 0-4 kwam op het volgende spel.

Mar Dénia zette spelerdoelman op het veld om te proberen de dynamiek te veranderen, maar het was te laat, hij kreeg een dubbele penalty die hij ook niet scoorde en het duurde tot de laatste minuut toen Rober de 1-4 scoorde waarmee het einde van de wedstrijd is bereikt. wedstrijd.

De volgende speeldag reist CFS Mar Dénia naar de stad Elda, waar het het zal opnemen tegen het Nueva Elda-affiliate team, in een wedstrijd die overeenkomt met speeldag 24.