Verslag van de CFS Dianense in zijn bezoek aan het circuit van Akrasala (5-3)

06 maart 2019 - 00: 00

El CFS Dianense Rte. Mena werd verslagen door Akrasala door 5 aan 3, tijdens zijn reis naar Monóvar. Het pand was een team dat, ondanks het feit dat het onder de dianenses lag, het spel beter beheerste. De versterkingen die de Akrasala hebben bereikt, hebben deze formatie sterk verbeterd en winnen nu teams in de bovenste zone.

De Mengual wist dat het een gecompliceerde match zou zijn, niet alleen voor de signeersessies van de rivaal, maar ook omdat de sets van de club worden gekenmerkt door spelers met een geweldige individuele kwaliteit.

De wedstrijd begon met een lokaal team dat veel gevaar creëerde en het scorebord na twee minuten spelen inhaalde. Vijf minuten later sloeg Akrasala het doel van Angel opnieuw. De dianenses kwamen niet naar beneden en begonnen de bal te bezitten en veel kansen te creëren om te scoren. Maar het tonicum van deze laatste wedstrijden werd herhaald, omdat ze met gemak arriveren en veel kansen hebben, maar ze missen geluk voor het doel. Iborra reduceerde de afstanden, maar opnieuw slaagden de locals erin het azulona-doel te verslaan. In afwezigheid van 3 minuten voor de pauze, wilde de scheidsrechter hoofdrolspeler worden van het spel en verdreef Mengual en Borja, die op de bank was. Vlak voordat het eerste deel voorbij was, verkleinde Antonio de kloof en verliet de score in 3-2.

In de hervatting gingen de dianenses door met hun gebrek aan succes in het zicht van het doel en de lokale bevolking behaalde nog twee doelen. De blauwe set speelde vijf maar had geen geluk. Op het laatste moment maakte Catena de definitieve 5-3 om Antonio te passeren.

Deze week de CFS Dianense Rte. Mena ontvangt de CFS Petrer, op zaterdag om 20 uur, in het gemeentepaviljoen van Dénia.