Nederlaag van CFS Dianense senior teams

Februari 12 van 2020 - 12: 13

El CFS Dianense Rte. Mena senior werd thuis met 3-7 verslagen, in een wedstrijd waarin het scorebord niet weerspiegelt wat er op het veld werd ervaren. De dianenses stonden op tegen hun rivaal en waren betrokken bij het spel met scoringsmogelijkheden.

Het belangrijkste moment van de wedstrijd was toen de scheidsrechter Pedro's niet-bestaande hand aangaf, wat de zesde fout was en bijgevolg een tien-meterworp voor de Mirrenses. Dit doel, dat 2-4 was bij gebrek aan een beetje rust, verminderde Mengual's, die in de tweede helft zelfs vijf probeerde te spelen, maar geen geluk had.

Dit weekend spelen de jongens bij de tweede geclassificeerde, Alfás del Pi. De wedstrijd wordt vrijdag om 21 uur gespeeld.

Nederlaag van oudere vrouwen

Aan de andere kant verloren de oudste vrouwen met 6-7 van Santa Rosa de Alcoy. De Dianenses hadden het grootste deel van de tijd te maken met het spel, maar verzuimden te profiteren van de inkomsten van drie doelpunten en gaven vier doelpunten toe in een noodlottige tweede helft.

De dianenses, die veel opties had om alle drie de punten te nemen, misten te veel scoringskansen. De scheidsrechter wilde de zesde fout niet naar de Alcoyanas roepen in verschillende wedstrijden die de lokale bevolking protesteerde.

Dit weekend ontvangen de chicha's de Xaloc d'Alacant "B", een van de beste teams in de competitie.

Gezicht en kruis voor de dichte basis

De jongen versloegen gemakkelijk Futsal Ibi 7-3. Mengual's mannen zijn nog steeds leiders en ongeslagen en zijn nog maar vier wedstrijden verwijderd van kampioen worden. Deze week staat de jongen donderdag in een uitgestelde wedstrijd tegenover de Middellandse Zee en op zaterdag de derde plaats, de Paidos, in een wedstrijd die opwinding en een goed spel belooft.

Het kinderteam verloor 1-4 van Paidos in een wedstrijd waarin de Dianenses meer verdienden en kapitein Rubén beschuldigde. Mengual's faalde drie dubbele penaltyschoten in de laatste momenten van de wedstrijd. Kinderen zullen dit weekend Futsal Ibi bezoeken.

Wat het cadetteam betreft, versloeg hij Joventut d'Elx met 7-3 in een wedstrijd waarin de lokale bevolking de slachtoffers van Pablo, Iago en Jhonny had, maar de aanwezigen wisten het met moeite en houding uit te schakelen. Drie zeer belangrijke punten voor de cadetten, die deze week La Nucía zullen bezoeken.

Eindelijk, de jeugd verloor met het minimum in het huis van Elche CF "B". De ilicitanos, die ze betwistten met spelers die ook in het Honor Division-team spelen, konden hun kansen beter benutten en bereikten drie punten die hen helpen de Dianenses vooruit te helpen. Dit weekend ontvangen die van Mengual Calpe Futsal op zoek naar drie punten die praktisch de duurzaamheid in de categorie bevestigen.