Klinkende nederlaag van CFS Mar Dénia tijdens zijn reis naar Sabadell

November 02 van 2020 - 09: 53

Harde correctie voor een ploeg die ondanks de onzekerheid van het moment en de opgelegde mobiliteitsbeperkingen naar de stad Sabadell moest reizen om de wedstrijd te spelen die overeenstemt met de tweede dag van het seizoen.

De twee teams sprongen het veld op overtuigd van hun mogelijkheden en het duurde niet lang voordat de eerste kansen kwamen, maar het waren de lokale bevolking die in minuut 2 zag hoe na een rebound de bal in Jaén speelde en hun eigen doel binnentrok door de 1-0 te zetten. op het scorebord en drie minuten na het buitenschot was het 2-0. Ondanks de score keerde de ploeg van Dianense de wedstrijd niet de rug toe en bleef goede kansen creëren, maar zonder geluk in het aangezicht van het doel en rekende op de goede prestatie van het lokale doelpunt. De gelegenheden volgden elkaar op in beide goals, maar het was opnieuw de lokale ploeg die in de 18e minuut de 3-0 scoorde waarmee de rust werd bereikt.

De tweede helft was anders en vooral toen het in de eerste minuut 4-0 was. Het lokale team, met sterke druk door het hele veld, annuleerde de Dianense-wedstrijd en toonde een betere fysieke conditie die de continue rotaties niet verzwakte. In de 25e minuut was het 5-0 en als twee minuten later Mar Dénia het gat verkleinde met een fraaie 5-1 goal van Javi Cortijo, maakte de Catalaanse ploeg er al snel 6-1 van. Op dat moment, en met nog 10 minuten te gaan voor het einde van de wedstrijd, kwam de Dianense-coach Emilio Montfort hij zette de doelverdediger op het veld om te proberen de dynamiek van het spel te veranderen en de bal wat meer te controleren, maar de realiteit was anders, want in het eerste spel met superioriteit werd een overval aan de rand van het gebied 7-1, twee minuten later kwam het de 8-1 en in de volgende play maakte het lokale doelpunt de 9-1 na het stoppen van een afstandsschot. Met het spel veroordeeld en de sterke drank gebroken, keerde Mar Dénia terug om vier te spelen, maar de lokale bevolking verlaagde hun ritme niet en scoorde nog twee doelpunten, 10-1 door een dubbele straf te veranderen en de laatste op de hoorn, waardoor 11 -1 finale.

Harde klap, die laat zien hoe moeilijk de competitie is maar die niet meer inhoudt dan het verlies van drie punten en de wens om de volgende wedstrijd te spelen die op zaterdag 07/11/2020 om 16.00:XNUMX uur zal zijn, waar de Barceloneta Futsal Club ons zal bezoeken. .