Dénia Futsal haalt diep adem na zijn schitterende overwinning op het circuit van Inter-Movistar B (2-5)

Januari 10 van 2017 - 01: 00

El Dénia Futsal haalt adem in het klassement na zijn schitterende overwinning behaald in het paviljoen "Madrid doos”, Van Alcalá de Henares, tegen Inter-Movistar B, die hij met 2 tegen 5 versloeg.

De dianenses die met zware verliezen naar Madrid reisden, spanden samen in de kleedkamer om uit te gaan en alles te geven. De intensiteit die alle spelers sinds het begin van de wedstrijd hadden ingesteld, betekende dat niemand zich de verliezen snel herinnerde. De jongens die hij runt Javi Arnau, gingen ze heel psyched naar de rechtbank. Met zeer hoge druk verslikte ze de bal uit hun rivaal.

In minuut 4, het eerste doelpunt van de middag arriveerde, sloeg Curro met een behendig schot om de keeper van Madrid te verslaan. Dit doelpunt verstoorde het team onder leiding van Riquer, die zich niet comfortabel voelde op de baan. Drie minuten later scoorde Blai met een trefzeker schot het tweede doelpunt voor Dénia Futsal. Nadat hij het doel had toegegeven, vroeg de lokale coach om een ​​time-out om de ideeën van zijn mannen te verduidelijken.

Dit doel stelde de groguets, die het goed deed in de driekwartzone van hun tegenstander. Inter-Movistar koos ervoor om langere aanvallen uit te voeren, hoewel ze moeite hadden om voorbij het verdedigingssysteem van de bezoekers te komen. Ondanks hun pogingen om de verschillen te verkleinen, vonden ze geen manier om een ​​geïnspireerde Caesar te verslaan, die zijn doel op nul hield.

Met nog dertig seconden te gaan tot rust was het Pablo Tarín die met een stevige trap het derde doelpunt van Diane scoorde. Een doelpunt dat de vreugde van de hele bank ontketende en een aanzienlijk gat op het scorebord opende. Met de 0 tegen 3 kwam het tot rust.

In de tweede helft sloten die van Arnau zich niet op in hun eigen veld, ondanks de druk van hun rivaal. Na vijf minuten versloeg Juanjo de lokale doelman en plaatste hij 0 tot 4 op het scorebord. Na dit doelpunt speelden de spelers van Madrid met de keeper en in een steel van de bal scoorde Pablo Tarín, uit zijn eigen veld, de 5-0 die Inter-Movistar ernstig raakte.

De inwoners van Madrid, gekwetst in hun trots, probeerden de verschillen te verkleinen door veel risico's te nemen, maar ze hadden geen andere optie. In de 30e minuut slaagden de lokale bevolking erin hun scoreaccount te openen. Ondanks de lokale superioriteit, verloren de Dianenses de controle en de verdedigende ernst niet. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorden de mannen van Riquer hun tweede doelpunt en bereikten het einde van de reguliere speeltijd met een score van 2 tot 5.

Dénia Futsal liet eens te meer zien dat wanneer het erger wordt, het team karakter verliest en dat maakt ze een zeer moeilijke rivaal om te verslaan. Met deze overwinning het geheel Marina Alta staat op de zevende plaats met 20 punten. De volgende wedstrijd die de Dianenses moeten aangaan, is op de baan van het paviljoen "La Fortuna" tegen Leganés FS.