Dénia Futsal won op het laatste moment Buhersa Talayuela (1-2)

Mei 15 van 2017 - 00: 18

Moeilijke verplaatsing waarbij de dianenses naar Extremadura moesten reizen om te meten met Buhersa Talayuela. Op de afstand van de 700-kilometers sloot zich aan bij het feit dat de lokale bevolking de verplichting had om te winnen om te proberen de categorie te redden.

Vanaf het eerste fluitsignaal kwamen de twee teams zeer gemotiveerd uit en de kansen kwamen niet lang op zich wachten. De dianenses met hun karakteristieke spel, bewogen de bal met vloeibaarheid door het veld. De Extremadura, met een meer direct spel wachtte op half court, om snelle smeergeld te lanceren. De minuten gingen voorbij met kansen voor beide sets. De keepers hebben grote bekendheid verworven met hun succesvolle interventies. Dat was de reden waarom de pauze kwam met een doelpuntloze gelijkspel.

Triumph op het laatste moment

Aan het begin van de tweede helft, verhoogde de Extremadura het intensiteitsniveau, waardoor hun lijn van druk werd opgevoerd om te proberen te verdrinken in hun velddianenses. Met het verstrijken van de notulen, de mannen die hij leidt Javi Arnau, ze begonnen de vermoeidheid van de reis en het gebrek aan zitbankdiepte op te merken. Deze reis reiste slechts acht veldspelers en twee keepers.

De dianenses wisselden gecontroleerde ball outs af met lange posities naar de spil, slaagden erin de druk te sparen en goede kansen te genereren. De spanning nam toe voor de lokale bevolking toen de klok liep en hun permanence-opties verdwenen.

Onder impuls van hun publiek bleven ze het proberen en in de 38 minuut, na een snelle terugslag kwam de 1-0. Er waren 2 minuten en ze hadden de score kunnen openen, maar de dianenses hebben hun armen niet laten zakken. Ze bleven vechten voor de wedstrijd en een minuut later, David Jaén Hij pakte een bal in de buurt en met een sterke trap gooide hij de bal door het vierkant en scoorde de 1-1.

De laatste minuut van de wedstrijd werd bereikt met tafels op het scorebord, en de lokale coach die zich bewust was van wat er op het spel stond, zette de speler-keeper snel op het goede spoor. De dianenses wisten een geweldige overtreding te maken en namen de bal weg. Mika met een lege deur scoorde de definitieve 1-2, waarmee hij het einde bereikte.

Zeer geslaagde overwinning van het hele team, met de nadruk op het goede werk van Roque, die bij deze gelegenheid de persoon was die werd gekozen om het lokale doel te verdedigen en tijdens het spel op grote hoogte scheen.

Met deze overwinning en na de resultaten van de dag, op slechts een spel blijft, de indeling is praktisch gedefinieerd met FS Manzanares kampioen, begeleid door Talavera FS en Leganes FS in posities die optie om de Copa del Rey te spelen te geven . Terwijl de Buhersa Talayuela en FS Toledo City naast Fuenlabrada FS, zijn de teams die de categorie verliezen. De FS Dénia continue alleen op de vijfde plaats op slechts één punt achter de vierde plaatste de Navalmoral en twee punten voorsprong op de Pinatar.

De volgende en laatste dag, de Dénia Futsal sluit dit geweldige nieuwe seizoen, met Inter Movistar B, in een geweldig sportfestival. Om redenen van planning van faciliteiten, is het Dianense-team gedwongen om het feest naar het Municipal Pavilion van Ondara te verplaatsen, waar ze hopen al hun hobby te hebben.