Dénia Futsal debuteerde zijn winnende kluisje tegen CDFS Segorbe (5-3)

Augustus 28 van 2017 - 06: 42

El Dénia Futsal debuteerde zijn record van overwinningen tegen CDFS Segorbe, die hij versloeg met 5-3. Deze botsing was de tweede van het voorseizoen voor het team dat hij leidt Juanma Bermejillo. Het werd gespeeld in het gemeentelijk paviljoen van Dénia voor ongeveer 150 toeschouwers die een goed spel van beide teams zagen.

In de Dianense-rangen was het mogelijk om Blai Pascual te zien, die, hoewel hij kort gekleed was met zijn teamgenoten, het spel vanaf de bank voortzette zonder echt te spelen. Een andere die niet op de baan was, was Álex Pla die fysieke problemen had. De nieuwigheden in het lokale team waren het debuut van Jorge Caballero uit Calpe en de jonge man, Carlos Bordehore, een speler die vorig seizoen de kleuren van de Paidos jeugd. Bordehore staat op het punt zijn ondertekening bij Dénia Futsal te formaliseren en daarom heeft hij alles gegeven in de tijd dat hij op de baan was.

De Segorbinos kwamen met zeer hoge druk naar buiten waardoor het voor de lokale bevolking moeilijk was om de bal eruit te krijgen. Door de druk van het bezoek viel het eerste doelpunt toen Salva de bal stal en met een zachte aanraking de plaatselijke doelman Roque versloeg. Enigszins diende om de lokale bevolking wakker te maken. In minuut 4 lanceerde Curro een laag schot dat de bezoekende doelman verraste en gelijk maakte.

Vanaf dat moment ging het domineren naar de lokale bevolking die duidelijke kansen kreeg om te scoren.Bordehore miste een goede bal aan de tweede paal op centimeters afstand. Een andere keer schoot hij zijn schot over de lat. Toen het Bermejillo-team op zijn best speelde, kwam Herrera's werk van 1-2 toen hij Roque met zijn hoofd versloeg. Met deze score werd de rust bereikt.

De dianenses groeiden in het 2e deel

De bezoekers kwamen er in de tweede helft beter uit en scoorden in de eerste minuut de 1-3 dankzij het werk van Pedrito. Met het verstrijken van de minuten kwam de controle over de wedstrijd bij de Dianenses die de verschillen verkleinden door Juanjo een maximale penalty om te zetten.

De Segorbinos begonnen zichzelf te overladen met overtredingen en dit eiste zijn tol, aangezien Juanjo in de 31e minuut op het punt stond gelijk te maken, maar er niet in slaagde een dubbele strafschop om te zetten. Een minuut later werd een nieuwe overtreding bestraft met opnieuw een dubbel strafschot David Jaén gescoord, het bereiken van een gelijkspel op 3.

In het laatste stuk van de wedstrijd versloeg de lokale bevolking hun rivaal en in de 39e minuut maakte Jorge Caballero er 4-3 van. De score werd in dezelfde minuut gesloten door het doelpunt van Curro. Met de 5 tegen 3 was het einde van de clash bereikt.

Kortom, een goede wedstrijd voor Dénia Futsal in een clash waarin het van minder naar meer ging tegen een goede rivaal die zijn enorme kwaliteit demonstreerde.