De Dénia Futsal desarboló met een geweldige game voor een leerachtige Cáceres UEX (8-0)

Februari 12 van 2017 - 07: 45

Degene met de Dénia Futsal na twee weken afwezig in het gemeentelijk paviljoen van Dénia. De dianenses gooiden met hun spel een keiharde Cáceres UEX weg, die ze met 8-0 versloegen.

Aan het begin van het spel verhoogden de lokale bevolking hun druklijn naar het rivaalgebied. De Extremadurans bleven kalm en wisten hoe ze eruit moesten komen met lange ballen richting hun spil. De controle over het spel was van Dianenses tegen een tegenstander die, zodra hij de kans kreeg, niet aarzelde om in de tegenaanval te gaan.

De eerste waarschuwing kwam met een schot van Cáceres, die de lokale doelman, César, met zijn voet afbrak en de bal in het bos sloeg. Van deze schrik de jongens die hij regisseert Javi Arnau ze legden de batterijen en ze zochten meer diepgang in hun acties.

Het eerste doelpunt van de middag werd gescoord door Juanjo, die profiteerde van een goede assist. Het doelpunt verbaasde het bezoekende team en Llinares ging over het maken van de tweede voor Dénia Futsal. Zijn schot ging heel weinig uit. In volledige lokale dominantie scoorde Toni Tent het tweede doelpunt met nog drie minuten te gaan. De laatste minuten van het eerste deel stonden onder lokale controle en bereikten de pauze met 2-0 op het scorebord.

Apotheose tweede helft van de Dénia Futsal

Tijdens de pauze liet de Dianense-coach zijn jongens zien dat de wedstrijd niet was beslist. Het moet dezelfde intensiteit zijn gebleven als in de eerste helft en de spelers voldeden perfect aan de instructies van hun coach. Op acht minuten scoorde Juanjo de derde voor zijn team en profiteerde van een superioriteit door de uitwijzing van een Cáceres UEX-speler.

Op hetzelfde moment en in de storm van lokaal spel materialiseerde Curro de vierde, die de bezoekers zeker deed zinken. Vanaf dat moment zette de coach van Cáceres de doelman op de baan. Dit was nog erger, aangezien de dianenses zonder problemen in grote orde verdedigden.

In de 11-minuut, David Jaén, met een stevige trap, scoorde de vijfde. Twee minuten later was het Llinares die de zesde maakte met een schot op doel. De lokale keeper, César, probeerde het vanaf zijn doel, maar zijn schot stortte in het bos. Wie niet faalde was Llinares die vanaf het middenveld de zevende scoorde. De scoringsrekening werd gesloten door David González door in de laatste minuut een maximale penalty om te zetten. Een belangrijke overwinning voor Dénia Futsal, dat op de vijfde plaats in het klassement staat.