Debuut met tandemoverwinning Vitorno-Pantojo met Dénia Básquet

November 09 van 2015 - 09: 41

Na het vertrek van het team van de coach Xavi Mesegué het adres van Dénia Basketball is toevertrouwd door de club aan de tandem gevormd door Jezus Pantojo en Manuel Viciano die in voorgaande jaren al de leiding nam over de technische leiding van het team.

Een tandem die een geweldig debuut had sinds Dénia Básquet CB Ilicitano versloeg door 69 aan 54 in een wedstrijd gespeeld in de Joan Fuster paviljoen uit de hoofdstad van de Marina Alta.

Toegang tot de mand door Javi Gil

De uitstekende startmatch van Dénia Básquet zorgde voor een comfortabele ontwikkeling van dezelfde verhuurbaarheid in vele fasen de beste kant van het team.

Een maximaal inkomen van 22-punten halverwege het tweede kwartaal (33-11) maakte duidelijk dat het jonge Dianense-team de zuiger niet liet zakken tegen een zeer ervaren rivaal die geen enkele marge voor herstel bood.

De ilicitano's reageerden na de pauze enkele minuten lang op de wedstrijd in het tempo dat hen het beste leek. De Denia Básquet met constante rotaties herstelde de controle en veroordeelde praktisch de ontmoeting bij aankomst om een ​​verschil van 21-punten aan het einde van de derde act (58-37) te markeren.

De trots van de bezoekers hield ze altijd in de wedstrijd nadert twaalf punten met nog drie minuten te gaan. De huisspelers werden opnieuw geactiveerd om het spel vijftien punten hoger te spelen (69-54)

Met deze overwinning bereikt Denia Básquet de leiders van de klassering CB Oliva en Fundesem Mutxamel en laat de drie spelers op de eerste plaats met vier overwinningen en één nederlaag.