Debuut met triomf voor Paidos-F. Fernandez voor FSF Youth Elx in de Federation Cup (6-4)

Mei 11 van 2017 - 00: 00

El Paidos-F. Fernández wees erop dat hij debuteerde met een goede voet in de Federation Cup-competitie toen hij de FSF Juventud Elx met 6-4 versloeg. Het was een ontmoeting die al snel werd omgedraaid tegen het Dianense-team dat hij leidt. Raúl Gil, in slechts twee minuten won hij al met 2 tegen 0. Met het verstrijken van minuten verscheen de ontspanning onder de schooljongens en verkleinden de bezoekers de verschillen. Voor rust betekende het doelpunt van Álvaro 3-1, dus de schok werd praktisch veroordeeld.

In de tweede helft maakten die van Raúl Gil een verdedigende fout die de ploeg verdiende de 3-2 op het scorebord te zetten. Weinig vreugde duurde voor bezoekers sinds Luis en Martin bijna achtereenvolgens de 5 op 2 zetten. Ondanks het nadeel gaven de ilicitanos zich niet over en wisten ze twee doelpunten te scoren om het scorebord te verkleinen met een 5 naar 4. Het doel van de rust arriveerde in de afwezigheid van een paar seconden tot het einde, werk van Álvaro.

De volgende wedstrijd voor Paidos-F. Fernandez zal deze zaterdag het paviljoen "Sant Pere" van Benissa bezoeken, in een botsing die om 16:30 uur wordt gespeeld en waarin Benissa FS zal worden gemeten.