Het Junior Ensemble van de Club Gimnàstica Dénia had geen geluk in de Nationale

09 december 2016 - 00: 00

De wereld van ritmische gymnastiek is soms zeer ondankbaar voor gymnasten en vernietigt alle opoffering en inspanningen die al maandenlang worden gedaan. Vooruitgaan in een wedstrijd of blijven zonder in de finale te zijn, komt vaker voor dan het lijkt. Dit is wat er gebeurde met de Junior Set van de Club Gimnàstica Dénia in het kampioenschap van Spanje gehouden in Murcia.

Junior set van CG Dénia

De groep gymnasten samengesteld uit, Gal.la Gallo, Lourdes Miralles, Paula Pesaresi, Zaira More en Elisabeth Díaz kwam naar deze afspraak met de aura van provinciaal en regionaal kampioen. Na een eerste pass waarbij ze een totaalscore van 11.150-punten behaalden, maakten ze een seconde waarin ze jammer genoeg een paar kleine fouten maakten in de uitvoering, zodat ze werden gescoord met 10.250-punten. Ze hadden een boete van 0,30. In een competitie met zoveel niveau wordt dit betaald en kunnen de dianenses hun pass naar de finale niet halen.

Het podium in deze categorie was, Rhythmic Pozuelo in de eerste plaats, Gym Pal, werd tweede en het team van Club La Nucía werd derde.

Nuria Baeza en Anastasia Bolshakova komen als tweede uit de wedstrijd

Het beste nieuws om de slechte zwaluw van de Junior set zoeter te maken, kwam met de geweldige uitvoering door de dianenses, Nuria Baeza en Anastasia Bolshakova, die deel uitmaakten van de Alevín-groep van de Calpe Ritmische Gymnastiekclub. Naast de dianenses vormden deze groep, Idaire Rodríguez, Marina Gómez en Carla Molina.

Nuria Baeza en Anastasia Bolshakova

De competitie had als winnaar in deze categorie de Marbella Set met een 21.300-score. De tweede plaats ging naar de calpinas met 20.950 en de derde plaats ging naar de Club Palas met 20.500.

Deze wedstrijd diende om een ​​einde te maken aan een seizoen waarin het werk van de coaches werd uitgevoerd, Montse Soria y Xus Soria Hij is heel goed in het bereiken van geweldige resultaten met zijn meisjes. Nu komt de tijd voor een welverdiende rust voor hen.