Comfortabele triomf van de Dénia Futsal juveniel in het leengoed van Hercules (1-6)

Februari 25 van 2014 - 00: 00

De jeugd Denia Fútsal behaalde zijn derde opeenvolgende overwinning in San Vicente del Raspeig tegen de Hercules, die hij versloeg door 1-6.

De dianenses kwamen erg geconcentreerd naar de baan. Ze waren altijd zeer serieus in de verdediging. Toch was het Hercules die vooruit kwam op het scorebord, in een toneelstuk dat alleen een lokale speler tegen Enrique plantte om hem te verslaan.

De lokale vreugde duurde een korte tijd, omdat Jordi in het volgende spel de gelijkmaker scoorde voor Dénia Fútsal. Hoewel beide deelnemers kansen hadden om te scoren, kwamen ze tot rust met een gelijkspel op het scorebord.

In het tweede deel was er meer succes in de set die Jaime Moreno traint. In slechts 10 minuten veroordeelden ze de botsing met drie doelpunten. De eerste werd gescoord door Álvaro Barber en vervolgens zou Jordi tweemaal de auteur van de doelpunten zijn. Denia bleef zeer serieus in verdediging en controleerde het spel in aanval. Het vijfde doelpunt was het werk van Paco, terwijl het zesde doelpunt het werk was van Jordi, die deze ontmoeting afrondde met vier doelpunten in zijn account.

Deze week spelen ze een wedstrijd tegen een directe en altijd gecompliceerde rivaal, La Vila FS, in het gemeentelijke paviljoen van Denia.

Jaime Moreno is blij met zijn team.

Aan de andere kant heeft het Cadet-team van de gemeentelijke school van Denia de Futbol sala de zevende opeenvolgende overwinning behaald door de derby tegen de Paidos, door 5-3. De doelen van de cadet set waren het werk van; Josep, Carlos, Álvaro, Antonio en Jon.

De rest van het team van de gemeentelijke school van futsal Dénia had de volgende resultaten: