Comfortabele overwinning van de Dénia Rugby Club tegen de Katholieke Universiteit Valencia (46-12)

Januari 31 van 2017 - 00: 20

De jongens van de Dénia Rugby Club behaalden een comfortabele overwinning toen ze de set van de Katholieke Universiteit van Valencia met 46 tegen 12 versloegen.

Deze botsing die overeenkwam met de negende dag van de 2e territoriale competitie werd gespeeld op het veld van het gemeentelijk sportcentrum van Dénia. Vanaf het begin voerden de Dianenses-spelers het bevel over het spel. Bij alle acties ontwapenen ze de Valencianen die geen manier vonden om de storm van de lokale bevolking te stoppen.

Als resultaat van het grotere meesterschap kwamen de beproevingen, de eerste in minuut 6, het werk van Antonio Villanueva. Na de eerste punten bleven de lokale bevolking hun rivaal naar hun eigen veld duwen. In de 17e minuut kwam de tweede proef van Juan Silva, de daaropvolgende transformatie van Joel Muller bevestigde de lokale superioriteit.

Met het verstrijken van enkele minuten bleef het domein van de lokale bevolking groeien tegen een tegenstander die geleidelijk vervaagde. De overwinning van de Dénia Rugby Club was duidelijk en toonde de superioriteit ten opzichte van zijn rivaal.

Dianenses tweede in het klassement

Na het spelen van de negende dag in deze categorie, staat het Dianense-team op de tweede plaats na de leider, de Universiteit van Alicante. De inwoners van Alicante hadden geen enkele moeite de CD Cuenca A Palos (58-26) te overwinnen.