Andrea Redondo's ingrijpende start van de 'Master TTK Warriors Tour 2017'

02 september 2017 - 00: 24

De Dianense tennisspeler, Andrea Redondo, Van Tennis Club Dénia, heeft een echt overweldigende start gehad in de "Master TTK Warriors Tour 2017", die wordt gespeeld op de nummers van de Juan Carlos Ferrero de Villena Equelite Academy.

In deze competitie ontmoeten de acht beste vrouwelijke kinderrackets elkaar "TTK Warriors Tour", een circuit dat al enkele maanden in verschillende Spaanse steden speelt.

Er worden twee groepen gevormd door vier spelers, die worden gemeten in de 'Robin Round"Dat wil zeggen, tegen iedereen. De eerste twee van elk van de groepen zijn die naar de halve finale gaan.

Andrea Redondo won alle drie de wedstrijden

Andrea Redondo in zijn eerste wedstrijd werd gemeten in Madrid, Alba Propin, die hij versloeg door 6 / 2 en 6 / 1. Een eenvoudige ontmoeting waarbij de Dianenses duidelijk hun superioriteit lieten zien bij het spelen van tennis op hoog niveau.

In de tweede wedstrijd won hij de Castellón-speler, Carmen Llopis, voor een dubbele 6 / 0. Weinig geschiedenis had het spel gezien het verschil in spel dat bestaat tussen de ene speler en de andere. De dianense deed alles goed en zijn rivaal, helemaal verkeerd.

In de game die de dag sloot, won Andrea de Castellon, Lidon Amurrio, voor 6 / 3 en 6 / 3. Dit was het duel dat gelijkmatiger was. Door de consistentie en diepte van de slagen kon de vertegenwoordiger van de Tennis Club Dénia haar tegenstander buigen. Een overwinning die hem de eerste plaats verzekerde en daarmee de halve finale van het toernooi speelt.

Andrea Redondo speelt de halve finale in de derde ronde van zaterdagochtend met de rivaal Carmen Gallardo van Madrid. Er is de omstandigheid dat de Dianense Gallardo al versloeg in de halve finale van het TTK-toernooi dat in juli werd gespeeld, in Cordoba.