De laatste fase van het XXXI Orysol Circuit begon op de sporen van CT Dénia

24 juli 2013 - 00: 00

De aanwijzingen van Tennis Club Dénia ze zijn de fase van de laatste fase van het XXXI Stadstoernooi van Denia, opgenomen in de Orysol International Circuit ITP. Een circuit voor internationale tennisbeloften met 10.000-dollarsprijzen die hun tweede toernooi in Dénia tegemoet gaan nadat ze door de sporen van CT Gandía zijn gekomen.

In de finaletafel zijn er 32-spelers die zullen vechten om de finale te bereiken. De favorieten hiervoor zijn twee Venezolaanse spelers; David Souto, die de 1-nummerleider is, bezet de 286-positie van de ATP-ranglijst.
Het nummer 2 hoofd is precies Ricardo Rodriguez een speler die bekend is in Dénia en de laatste editie won. Rodríguez bekleedt de 359-positie in de ATP.

Als derde favoriet is David Pérez een speler die de 460-positie bekleedt maar waar het in Gandía niet goed ging, omdat hij in de eerste ronde werd uitgeschakeld.

Het vierde zaadje is Juan Lizariturry die momenteel in de 481-positie zit, maar die een week geleden zeer goede gevoelens achterliet op het circuit van La Safor. Deze speler werd geëlimineerd door Ricardo Rodríguez na een geweldige wedstrijd, maar de Venezuelaan was beter en won met 7 / 5 en 6 / 3.

De wedstrijden van de laatste fase worden gespeeld in de ochtend en de middag. De ochtendsessie begint vanaf de 10-uren en de avond vanaf de 17-uren.

De Venezolaanse speler, Ricardo Rodríguez, winnaar van de laatste editie van het "Ciudad de Dénia" -toernooi van het Orysol-circuit.