Duidelijke superioriteit van de Paidos-F. Fernández Luna voor de beloften Alicante (7-9)

13 maart 2018 - 01: 00

El Paidos-F. Fernández Luna legde zichzelf duidelijk op Promises Alicante door 7 op 9.

De overwinning behaald door de jeugd op dit gecompliceerde parcours, stelt hen in staat om op de tweede plaats in het klassement te blijven. Het spel begon erg gek, de lokale bevolking ging verder in de 6-minuut, maar in het serve-spel bond Aitor de wedstrijd.

Bij de 12-minuten was de score van 4 naar 4, in een game waarin de verdediging amper bestond. Beide formaties waren gewijd aan de aanval, met deze gelijkheid tot rust gekomen.

Het tweede deel begon net toen de eerste af was, de dianenses gingen door op het scorebord. De locals in het volgende spel plaatsen de tafels terug op het scorebord. Vanaf dat moment rennen de kinderen Raúl Gil Ze speelden met grotere concentratie.

Het domein van het spel was van de schooljongens die beetje bij beetje een gat in de marker begonnen te openen. Met nog twee minuten te gaan en met een ongunstige 5-score voor 8 koos de lokale coach ervoor om keeper te spelen.

Een nieuwe tactiek die niet loonde door goed defensief werk, waardoor de 7-eindscore 9 bereikte toen de regulatietijd werd bereikt.

Een overwinning die de spelers van Paidos-F Fernández Luna in staat stelt door te gaan naar de tweede plaats van de ranglijst naar acht punten leider Akrasala Alicante.

Het Caidos-team van Paidos versloeg de Sporting Desamparados

Het cadet-team van Paidos gooide de Sporting Desamparados die 13 had goedgekeurd naar 0, in een clash waarbij er maar één team op het veld was. Santi opende de score voor de schooljongens, de gelegenheden gebeurden en de 10-minuten waren de scores van 4 naar 0. Pau en Jorge met twee doelpunten breidden het voordeel uit, om de pauze te bereiken met 6 naar 0.

Het tweede deel, de geweldige prestatie van de doelman van de Orihuela maakte het niet een marker nog schandaliger. De doelen gingen beetje bij beetje omhoog tot aan het einde van de regulatietijd 13 bij 0 werd bereikt.

De volgende verbintenis voor de dianenses zal voor de Promise Alicante FS zijn in een clash die woensdag om 19 uur wordt gespeeld in het gemeentelijke sportcentrum Lo Morant in Alicante.