De wielrenner Pepe Domenech werd uitgeroepen tot kampioen van de Spanish Open BTT Enduro in M50

10 juli 2017 - 12: 56

De Asturische stad Tuña, in de gemeente Tineo, vormde het decor voor de vierde ronde van de Enduro Open BTT Spanje. De "Grote rit”. De Dianense, Pepe Domenech, van het UC Montgó-ULB wielerteam, woonde dit evenement bij met de noodzaak om te winnen om uitgeroepen te worden tot kampioen van de Enduro BTT Spanish Open.

Pepe Domenech, kwam erg gefocust op de test en wist de beste in zijn categorie te worden. Hij voelde nauw de geesten van zijn mensen die hem de hele race niet aanmoedigden.

Domenech was de eerste geklasseerd in zijn Master 50-categorie voor Madrid's Jorge Sánchez. Na de tests in Ojén, Castejón de Sos en Tuña is het eindklassement van de Open de España BTT Enduro in deze categorie als volgt.

1 º Pepe Domenech
2 º Jorge Sanchez
3 º Louis bollain
4 º Fº Jesus Lara
5 º Francis Kleinzoon

De absolute winnaar van de race was uit Huesca, Javier San Román, terwijl in de damescategorie de in Malaga geboren Miriam Alcántara de beste was.

In deze zelfde proef eindigde de wielrenner Robin Bramley-Moore, op de vierde plaats in het Master 30 klassement.

"XVII City of Catarroja Trophy"

In de wielermodaliteit nam Samuel Bustos, van het UC Montgó-ULB-team, deel aan "XVII City of Catarroja Trophy", test op een route van 61 kilometer met honderd deelnemers. De winnaar hiervan was de wielrenner, José Luis Ruiz, voor Eric Valiente en Jaime Esteban.

De eerste plaatsen waren voor Rubén Cuenca, in Master 40; Antonio Ruiz, in Master 50; José Mezquita, in Master 60, en Miquel López, in Junior categorie. Miguel Ángel Borja was de eerste lokale hardloper die over de finish kwam. Juan Giner-Engobe-Oftalvi zegevierde in het teamklassement voor Pool-Technology-Rodríguez en Granja Rinya-Flower, respectievelijk het tweede en het derde beste team.