Christina Mallet werd tweede in 'III Terra Mítica Solidarity Race'

November 17 van 2017 - 02: 00

Atleet Christina Mallet werd derde in het algemene damesklassement van de "III Solidariteitsrace Terra Mítica". De atletiekclub-loper Balearia Diànium werd ook tweede in zijn categorie Veteraan A en kwam de finishlijn binnen met een tijd van 21:17.

De race had een parcours van 5.000 meter en de overall winnaar was Juan Manuel González die met een tijd van 16:48 over de finish kwam. De tweede plaats ging naar Víctor Pérez met een tijd van 16:51. Het podium werd gecompleteerd door de atleet, Luis Santos, die een score van 17:44 maakte.

Bij vrouwen was de winnaar Fuencisla Juan met een tijd van 19:33, gevolgd door Gema Selby en de derde plaats ging naar Christina Mallet.

Aida Pérez winnaar van de Cursa 5 Cims

Geweldige prestatie van de atleet, Aida Pérez Moncho, van de Athletics Club Balearia wie was de absolute winnaar, in de "Cursus 5 Cims", gehouden in Breda, in het hart van natuurpark Montseny.

Aida eindigde als 11e in het algemeen klassement en was de eerste vrouw die over de finish kwam. Zijn tijd om de 50 kilometer van de route af te leggen was 5 uur en 30 minuten.