Casa Miguel Juan en Stilos bonden er vier tijdens de botsing van de dag

Januari 28 van 2015 - 09: 19

De vijftiende dag van de regionale competitie van Acydma liet ons achter als een wedstrijd van de dag waarin twee van de directe rivalen voor de titel tegenover elkaar stonden, Casa Miguel Juan en Stilos, een clash die eindigde met een gelijkspel op vier op het scorebord.

RTE team. Miguel Juan

Het team van Stilos kwam beter in het spel, maar de reactie van de Dianenses zorgde ervoor dat het spel vlakker werd. De ambitie van beiden betekende dat er tijdens de eerste helft veel scoringskansen waren, al was de enige ploeg die wist te scoren Stilos, die met een doelvoordeel naar de rust ging.

In de tweede helft lokte het vrolijke spel van beide teams een aanvalsgame uit. Stilos slaagde erin nog drie doelpunten te scoren, waardoor zijn rivaal meer risico's moest nemen. De coach van Casa Miguel Juan koos ervoor om met een keeper te spelen en de tactiek leverde hem goede resultaten op, zijn team bracht de wedstrijd in slechts 13 minuten in evenwicht.

De kopman Bar Trinquet die zonder verlies van scoren verder gaat zonder problemen naar de ploeg van Nova Recal (6-0). Terwijl de overwinning van de dag degene was die het team van Lino Rosello steunde voor het Trafficluna-team, dat ze met 14-0 versloegen, is dit een van de grootste doelen van het huidige kampioenschap.

Het H. Nou Romá-team raakte zonder problemen het team van Rotulart kwijt, dat niets kon doen vóór de lawine van goed voetbal met de Dianense in de hoofdrol. Het eindresultaat was 9 tegen 1. Bodegas Aguilar heeft zich al op de zevende plaats geplaatst met zijn overwinning tegen het altijd taaie il Fratelli-team, dat het met 3 tegen 1 versloeg.

El Marino uit Denia verloor in zijn eigen leengoed tegen Rey Stock met 3 tegen 6, terwijl de vierde Inmo classificeerde. Promarina versloeg Seguros Reale Ondara in een geweldige wedstrijd met 8-4. Airsat verloor in eigen leen van Rte. La Fontana met 0 tegen 4. Een ander gelijkspel dat de dag verliet, vond plaats in de wedstrijd tussen Maxin Sound de Ondara en Els Poblets die eindigde met een gelijkspel om drie uur.

Na deze dag blijft het klassement onder leiding van Bar Trinquet met 42 punten, degene die hem volgt; Seguros Reale Ginestar met 34, H. Nou Romá en Inmo. Promarina met 33, Rte. Miguel Juan en Stilos met 2. In de onderste zone zijn ze; El Marino met 7 punten en Rey Stock en Trafficluna met 6.

Het topscorersklassement wordt aangevoerd door Igor Díaz van het team van H. Nou Romás met 25 goals. Het meest succesvolle team is Inmo. Promarina met 85 goals, terwijl Bar Trinquet de minste afgeslagen heeft, 22 goals.

Futsal voor vrouwen

In deze competitie werd dag 10 gespeeld met de wedstrijd tussen de twee hanen, Paidos y Dorian Gray. Een duel dat niemand teleurstelde en eindigde met een gelijkspel op drie. De andere gespeelde wedstrijd eindigde met de overwinning van Comfort dromen tegen Orba met 8 tegen 2.

Het klassement wordt aangevoerd door Paidos met 20 punten gevolgd door Dorian Gray met 17, Konfort Sueños met 13, La Jarina met 7 en Orba is de onderste speler nog zonder te scoren.

De topscorer in de competitie is Rocío Bueno van Paidos met 16 goals, gevolgd door Belen Ribot van Dorian Gray met 15. Het hoogst scorende team is Paidos met 44 gescoorde goals, terwijl Paidos het minst scoort met 10 goals.