Face and cross voor de junioren van de Dénia Basketball

30 oktober 2012 - 00: 00

Het Junior team van Dénia Basketball hij leefde het gezicht en het kruis van de sport in zijn dubbele confrontatie van het weekend. Op zaterdag bezocht hij het circuit van Montemar in Alicante, waar hij 68 een overwinning toevoegde aan 70.

De Alicante kwam met veel push maar het succes van de aanval zorgde ervoor dat de dianenses aan het einde van het eerste kwartaal (16-21) aan het einde van de race uitkwamen. Het tweede kwartaal was zeer gebalanceerd, zoals weerspiegeld in het deel van die periode (15-15).

De problemen voor de jongens van de Dénia kwamen in het derde kwartaal aan toen ze het formulier niet vonden om de verdediging van de Montemar te doorbreken. Hieraan werd een afdaling van verdedigingsintensiteit toegevoegd waardoor zijn rivaal in de overwinning geloofde.

Het laatste kwart was spannend, hoewel de verdediging van Dianense 24-punten had. Het succes bij de aanval van Edu was wat de dianenses hield met opties. De belangrijkste stap was het succes van Lucas om een ​​van de twee vrije worpen te scoren die hij had, in afwezigheid van 2 seconden tot het einde. Een pijnlijke triomf voor 68 naar 70, maar dat liet slechte gewaarwordingen achter in de dianenses.

De nederlaag voor hen kwam een ​​dag later in de verplaatsing naar Aldaia, waar ze met 73 naar 60 vielen. Het Dianense-spel in deze wedstrijd verbeterde evenals de verdedigende houding van de spelers.

De sleutel tot dit spel was in het tweede kwartaal, toen verkeerde beslissingen werden genomen in de aanval en er neerslag in de acties was. Hierdoor kwam de rest met een Valenciaans voordeel door 9-punten (38-29).

In de tweede helft werd de verdediging verbeterd, maar niet in geslaagd om de rebound te sluiten en deze nam de Aldaia om voorop te blijven op het scorebord tot het laatste fluitsignaal.

De junior Dianense ontvangt op zondag het bezoek van het meest representatieve team van de provincie Lucentum Alicante. De botsing wordt om 17 uur gespeeld in het paviljoen "Joan Fuster".