Goed optreden van Javi Almela bij het 'XX Manuel González Memorial'

Mei 03 van 2017 - 00: 00

De wielrenner, Javi Almela, van het team UC Montgó-ULB nam deel aan de “XX Manuel Gonzalez Memorial”, Die plaatsvond in de Valenciaanse stad Pinedo.

De race liep over 62 kilometer vlakke baan waarin hij met een razende snelheid werd neergeschoten, het gemiddelde was 45 km / uur. Almela wist hoe ze zich vooraan in de ploeg moest positioneren, waar ze tijdens de race comfortabel reisde.

De race was erg ongelijk met meerdere ontsnappingspogingen die niet konden worden geconsolideerd vanwege de sterke wind die de hardheid van de test tijdens elke ronde verhoogde. Controle van sommige van de apparatuur in het bovenste deel van het pakket had ook invloed op elke poging om te ontsnappen.

De test die werd opgelost met een strakke aankomst op de sprint had de winnaar van de Master 30 wielrenner, Luis Millán van het ULB Sport-Monforte-team, gevolgd door Francisco Parejo en voltooide het podium, Gabriel Hernández.

Javi Almela was zeer tevreden met de bereikte positie, hij ging de 28e in, omdat de test een hoge mate van participatie had.