Goede prestatie van het UC Montgó-Ulb wielerteam in Alfarrasí

Augustus 17 van 2017 - 09: 34

Gisteren woensdag werd in Alfarrasí de tweede scorende Test of the Challenge van de Valenciaanse Gemeenschap gehouden.
De renners van het UC Montgó-Ulb Cycling Team, Alejandro Seguí, Javi Almela en Samuel Bustos, trokken naar deze Valenciaanse stad. Tijdens de test waren de drie renners van de Dianense-ploeg zeer alert op mogelijke lekkages vooraan in het peloton.

De race werd vanaf het begin gekenmerkt door de onophoudelijke hitte in combinatie met het sterke ritme dat werd gemarkeerd door de voorkant van het peloton, waardoor de vele lekken die vanaf de eerste ronde probeerden te consolideren voortdurend werden geneutraliseerd.
In de loop van de test waren er meerdere vallen met spectaculaire resultaten, sommige vanwege de spanning van de deelnemers, gelukkig niet betrokken bij een van onze hardlopers.

De winnaar van de race was Javier Pérez van het Gsport-Valencia team met een tijd van 1: 52.30. Tegelijkertijd werd Heliodoro Moltó tweede van het Cliniconfort-team. De derde positie ging naar, Germán Mortes, van het Ginestar-Ulb-team dat 7 seconden binnenkwam.

De beste van UC Montgó-Ulb was Javier Almela, die op de 26e plaats eindigde, de 10e in zijn categorie, M30. Alejandro Seguí, kwam binnen op positie 39, zijnde 11 in zijn M40-categorie.