Briljante rol van de dianenses Sergio Pérez en Silvia Bordes bij het Junior National Tennis

27 juni 2016 - 00: 01

De vertegenwoordigers van Tennis Club Dénia ze hebben een zeer prominente rol gespeeld in het Spaanse juniorenkampioenschap, een wedstrijd die plaatsvond in de faciliteiten van het sportcultuurcircuit van de stad Sanxexo in Pontevedra.

Sergi Pérez Hij werd uitgeroepen tot kampioen van Spanje in de modal of doubles-samenwerking met Enrique Paya. Zijn carrière op de concurrentie was onberispelijk, versloeg in de eerste ronde het paar Luis Fernandez en N. Garcia 6 / 2 en 6 / 4. In de tweede wedstrijd sloegen ze de top zaad koppeling van Javier Barranco en Eduard Guell door 2 / 6 6 / 0 en 10 / 6. In semi werden zij twee keer opgelegd bestaat Nile Duarte en Alexander Reguant door 6 / 3 en 7 / 6.

In de finale wisten ze het paar Nicolas Alvarez en Alejandro Garcia Carbaja, een wedstrijd waar beide Dianense en Catalaanse overgegeven aan een hoog niveau en in geslaagd om de nationale titel te winnen onderwerpen.

Sergi Pérez en Enrique Payá zijn kampioenen van de Spaanse heren in dubbelspel

Van haar kant, Silvia Bordes Hij speelde de finale van het damesdubbel met zijn partner, Julia Payola maar kon niet met de rivaliserende koppeling van Cristina en Ksenia Kuznetsova Bucsa voordat die daalde met 4 / 6 en 6 / 7. Het was een zeer gelijke wedstrijd waarbij alle punten met een enorme intensiteit werden beleefd.

De Dianense en haar partner wisten in de eerste ronde Marta Peris en María Toran te winnen door 6 / 2 en 6 / 1. In de tweede ronde wonnen ze de dubbel, gecomponeerd door María Casas en Isabel Iglesias voor 6 / 3 en 6 / 1. In de derde ronde gaven ze de grote verrassing door het winnen van het toernooi nummer een paar, gevormd door Andrea García en Marta Gonzalez 7 / 6 en 6 / 0. In semi links in de goot in dubbelstrengs samengesteld, Guiomar Maristany en Charlotte Molina door 3 / 6, 6 / 2 en 11 / 9.

In de afzonderlijke fase, Sergio Perez won in de eerste ronde Colas A. Zaragozano door verwijdering hand tweede ronde tel Ivan Marrero 7 / 6 en 6 / 1. In de derde ronde versloeg hij Albert Roglan voor 3 / 6, 6 / 2 en ging hij uit vanwege een blessure aan de Catalaan. In de halve finale viel de Dianense voor zijn dubbelenpartner Enrique Paya.

Aan de andere kant won Silvia Bordes in de eerste ronde M. Vicens voor 6 / 2 en 6 / 3. In de tweede game versloeg ze Catalina Medeci voor 6 / 4 en 6 / 2. In de derde ronde verloor hij van Cristina Bucsa voor 7 / 5 en 6 / 1. Precies degene die de Dianense versloeg werd uitgeroepen tot kampioen van Spanje junior.