Briljante start van het seizoen voor CFS Mar Dénia B dat Ribeco Castalla versloeg met 10-3

20 oktober 2020 - 09: 50

Eerste dag van Primera Regional in dit nieuwe seizoen 2020/21 en competitiedebuut voor het nieuwe dochterteam dat met succes is opgelost.

Het spel begon met normale zenuwen voor een nieuwe competitie en met twee teams die begonnen om aan te vallen, maar zonder controle over de bal te krijgen. Beetje bij beetje was het de lokale ploeg die de wedstrijd overnam en in de 7e minuut was het 1-0 uit de handen van Isaac. Twee minuten later was het Julián die een overtreding op de rand van het gebied uitvoerde en er 2-0 van maakte op het scorebord.

Mar Dénia droeg het gewicht van de wedstrijd en genoot van de beste kansen, hoewel het bezoekende team ook het doel bereikte dat werd verdedigd door Jose Antonio.

In de 15e minuut kwam de 3-0 van Salva Guerri. Als gevolg van het hoge tempo van de wedstrijd, en een klein gebrek aan ervaring, zat het lokale team vol met fouten en in de 17e minuut begingen ze de zesde fout en werden bestraft met een dubbele straf die 3-1 betekende, en twee minuten later arriveerde het. de 3-2 waarmee ze de rust bereikten en daardoor 15 minuten lang de opgelegde dominantie verloren.

De tweede helft was anders en de spelers onder leiding van Jaime Moreno sprongen de baan op met de bedoeling land in het midden te plaatsen en in de 23e minuut, eerst Salva Guerri (4-2) en daarna Julián (5-2), keerden ze terug om afstand op de marker.

Het Dianense-team nam de volledige controle over het spel en hoewel het bezoekende team met enige tegenslagen arriveerde in het doel dat in de tweede helft werd verdedigd door Xavi Mut, werd de score beetje bij beetje verhoogd met de goals van Samuel in de 26e minuut (6-2 ), Isaac op min 28 (7-2), Antonio op 33 en 35 (8-2 en 9-2). Bij 37 kwam de 9-3, Salva Guerri scoorde een prachtige Chileense pass van de doelman op de hoorn die de laatste 10-3 was waarmee het einde van de wedstrijd werd bereikt.

Volgende week zal het dochterteam naar Alicante reizen om het op te nemen tegen CFS Akrasala Alicante B.