BarTrinquet, Els Poblets, Hotel Nou Romá en Bioclima-leiders in de regionale competitie

23 september 2014 - 00: 00

La regionale competitie Futsal ACYDMA Hij speelde de tweede dag waarin hij de doelpunten scoorde dat de set van Els Pobblets de Nva Recal onderschreef, die ze met 2-8 versloeg. Een overwinning waarmee hij een van de teams in de bovenste zone van het klassement kan blijven.

Veel doelen werden gezien in de botsing tussen Airsat en Rey Stock met triomf voor de eerste met 7 tegen 3. Het Bioclimate is een andere set die zijn potentieel heeft bewezen door Reale Seguros Ginestar met 1 tegen 4 te verslaan. Het Hotel Nou Romá bevestigde zijn status als kandidaat voor de titel door de Rte te verslaan. Miguel Juan met 1 tot 4, consoliderend in het hoge deel van de classificatie. De vierde van de teams met zes punten is B.Trinquet na het verslaan van Seguros Reale Ondara met 1 tot 0.

Els Poblets is het meest scorende team

Rte. La Fontana is niet geslaagd voor de gelijkspel tegen Bodegas Aguilar, (3-3). Een andere van de teams die op deze dag sloeg was de Stilos Rafol die Trafficluna met 5-0 versloeg. Het Lino Roselló-team versloeg Txoco Bar strak in een intens en emotioneel spel. De wedstrijd tussen Maxim Sound en Proyesplac werd uitgesteld.

Veel strijd in het scorersklassement waar na deze dag vier spelers zijn; Dakaki Abdesslam, Nestor Irute, Alejandro Mut en Raúl Salinero die vier doelpunten hebben gescoord.

Het meest volle team tot nu toe is Els Poblets met 12 doelpunten, waarbij Lino Roselló het minst wordt gewonnen omdat hij geen enkel doelpunt heeft toegegeven. De sporttrofee wordt geleid door de teams van B. Trinquet en Els Poblets met 0 punten.