Ayda Parra pakte het podium als derde vrouw in de 'Volta MTB La Marina'

11 oktober 2018 - 05: 59

De fietser, Ayda Parra, van Multiesport-UCMontgó, wist op te klimmen naar de derde la van het podium, in de “Volta MTB La Marina 2018”, gehouden in twee fasen, een in Orba en de andere in Xalò.

De prestaties van de Dianense waren uitstekend en na twee dagen competitie vergezelde ze Ariadna Ródenas en Alicia Margalejo op het podium. Markeer in dezelfde afspraak de vijfde plaats in de Elite-categorie van Roberto Gómez. In M 50 de vijfde plaats van Inaki García, terwijl Rubén Bequio na een inzinking op de tweede wedstrijddag de Volta.

Zilveren medaille voor Robin Bramley-Moore

In de test "Enduro Funcup Fenasosa", de wielrenner, Robin Bramley-Moore, van Multiesport-UCMontgó, werd tweede overall in de categorie M30. Hij voelde zich comfortabel en voegde een geweldige prestatie toe.

García Pedrosa in Benferri

In andere gehouden tests, de "Benferri sociaal ras", was er vertegenwoordiging van Multiesport-UCMontgó, R. García Pedrosa speelde deze test ingelijst in de "VI San Jeronimo-trofee'.

Valencia Stadsmars

Een van de meest talrijke tests van alle gehouden was de "Stad van Valencia maart", hierin was Juanjo Penádes de vertegenwoordiger van de club van de regio van de Marina Alta. Penádes eindigde de mars in een van de kopgroepen, met een gemiddelde snelheid van 37 km/u,

Ik bleef het podium in Lènova aanraken

In de eerste ronde van de Valencian Community Cyclocross Challenge kwam Alejandro Seguí dicht bij het podium in de categorie M 40 waar hij als vijfde eindigde. In de categorie elite eindigde Javier Almela op de 14e plaats en in de M 40 eindigde Jaume Canet op de 35e plaats.

Een ander mooi resultaat werd behaald door Jordi Gil die tweede werd in de "Cross Aspe Duathlon". Waar hij een veeleisende bergtocht voor de boeg had.