Auto Dénia Motor FS., Teruggekeerd naar het pad van triomf door het winnen van de Elche FS (4-2)

Januari 29 van 2014 - 00: 00

De set van Auto Dénia Motors FS., Hij keerde terug naar het pad van de overwinning door Elche FS te verslaan met 4 tegen 2. Deze wedstrijd werd gehouden in het gemeentelijk paviljoen van Dénia dat een goede sfeer registreerde, met een publiek dat vanaf het begin zijn team steunde.
.

De wedstrijd had niet beter kunnen beginnen voor de Dianenses, want na 14 seconden signaleerde de scheidsrechter een indirecte overtreding voor toewijzing voor hen. Een strategische zet die voor Robert diende om het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren.

Vanaf dat moment ging het overwicht en de beste kansen naar het team onder leiding van Nata Grimalt. Het uitblijven van succes en soms het gebrek aan ideeën leidden tot matige speelminuten. Bij de rust stond het 1-0.

De tweede helft begon met een Auto Dénia Motors FS., meer betrokken bij het spel. Na vijf minuten maakte Álex Pla er 2-0 van op het scorebord. Een beetje dat rust gaf aan de Dianenses die met plezier de wedstrijd domineerden. Robert maakte er 3-0 van na een geweldige persoonlijke actie.

Met nog 3 minuten te gaan scoorde Álex Pla de vierde, waardoor de wedstrijd gesloten bleef. Met zo'n duidelijk voordeel staken de Dianenses hun voet op en de mensen uit Elche profiteerden ervan om de score goed te maken door in de laatste minuut twee doelpunten te maken.

Voor Auto Dénia Motors FS. speelden en scoorden ze: Bofi, Andoni, Jaén, Robert(2), Álex Pla(2), Curro, David, Eze, Dani, Blai en Josean.

Op zaterdag Auto Denia Motors FS., reist naar Cocentaina om Ye Faky FS te bezoeken