At. La Tapita en Estanco El Molí finalisten van het Diego Mena Memorial van 7 voetbal

23 juli 2014 - 11: 52

De teams van At. La Tapita en Estanco El Molí zullen om 21 uur strijden in de Rodat veld de finale van de II Memorial Diego Mena voetbal 7. Vanaf 20 uur wordt de wedstrijd om de derde en vierde plaats tussen MJPCD en Fratelli gespeeld.

De At. La Tapita won met 2-0 van MJPCD in de eerste halve finale, die zeer gelijk was. Veel voorzorgsmaatregelen van beide teams in de eerste helft en in een geïsoleerd spel een schot van een At-speler. La Tapita raakte de hand van een rivaliserende verdediger. De scheidsrechter José Ortega wees terecht op de maximale straf, want hoewel het niet de bedoeling was, ging de bal rechtstreeks naar de onderkant van de mesh. De penalty werd getransformeerd door het rojiblanco-team.

Op. La Tapita scoorde een penalty

In de tweede helft waren de jeugd van de MJPCD de dominanten van het spel, maar ze ontmoetten het grote succes van de rivaliserende doelman, Tico Romany vermeed de stand in een paar interventies. Bij een tegenzet werd het At-team veroordeeld. La Tapita, het tweede doelpunt.

In de tweede halve finale versloeg titelverdediger Estanco El Molí Fratelli met 2-1. Het was een intense wedstrijd, waarin Fratellí de leiding nam. Vanaf dat moment begonnen de kampioenen het spel te domineren, hoewel hun rivaal zichzelf wist te verdedigen met orde.

De tweede helft begon met een steeds gesloten Fratelli, die de eerste minuten goed standhield, maar de werper bij de bron was zo goed dat hij uiteindelijk brak. De Estanco El Molí kreeg de gelijkmaker en vanaf dat moment had zijn rivaal niet meer de kracht om te reageren. Het tweede doelpunt kwam minuten later, waarmee de kampioenen hun pass naar de finale bereikten.

Fede Pozuelo worstelt met verdediger Abel.