Bronzen medaille van Angela Moltó in de absolute provinciale op de 400 meter

Februari 05 van 2020 - 12: 27

De atletiek van Dianense blijft zijn vruchten afwerpen, aangezien de jonge belofte Angela Moltó de bronzen medaille won op het Absolute Provinciaal Kampioenschap op het atletiekbaan van La Nucía.

Angela Moltó nam deel aan de 400 meter sprint, een test die werd gecontroleerd door Paula Coves, een atleet van Juventud Atlética Elche, die de winnaar was met een score van 1.00.01. Meer strijd om de tweede plaats ging zeker naar María Aragón, van CA Silla, met een record van 1.03.34. De bronzen medaille ging naar de atleet van de atletiekclub Balearia Diànium, die eindigde met een score van 1.03.90. Opvallend is ook het optreden van de xabiera Zoe Grimalt, van CA Llebeig Javea, dat vierde was met een tijd van 1.04.69.

De coach van Angela Moltó, Marc Bañuls, die erg blij was met de carrière die haar discipel had gedaan.

Goede prestatie van Moha Rida en Victor Fernández in Sagunto

CA-atleten Balearia Diànium Moha Rida en Víctor Fernández zij namen deel aan het XXIX Spaanse kampioenschap halve marathon. Beiden waren zeer positief.

Moha Rida eindigde op de 62e plaats van het absolute klassement, 19e in de M35-categorie, met een cijfer van 1: 11.31. Deze atleet bracht 10 km in een gedeeltelijke 32:11 in een verwacht tempo door. Die inspanning werd later betaald en op kilometer 14 werd hij gedwongen te vertragen

Víctor Fernández van zijn kant sloot de test af met een tijd van 1.17.50, achtste in zijn M50-categorie, wat de enorme kwaliteit aantoont die deze atleet koestert.