Andrea Fernández van Multiesport Marina Alta won de Benidorm Duathlon

08 maart 2013 - 00: 00

De multisport duatleet Marina Alta, Andrea Fernández Ze was de winnaar van de Benidorm duatlon. Een test die is ontwikkeld in de natuurlijke omgeving van het Terra Natura Park, waarbij de dieren werden opgenomen dat er enkele toeschouwers zijn van authentieke luxe.

Het eerste deel van de race liep op een racecircuit, in het park tussen de bomen en dieren in gevangenschap.

Het tweede segment was een fiets en plaatste de kist op de parkeerplaats van het park zelf. Dit deel van de test had in totaal 10.200-meters via de toegangswegen naar Terra Mítica en Terra Natura.

De derde sector van de race was opnieuw een race, maar deze keer waren er hellingen die de koers verhardden die ook in het park was.

De dianense Andrea Fernandez was de enige van zijn club en behaalde de eerste positie op het gebied van vrouwen en behaalde de zesde plaats in het algemeen klassement. Zijn totale tijd was 39 minuten en 37 seconden.

In de eerste sector markeerde hij een record van 10-minuten en 11-seconden. In de fietssector was zijn tijd 21-minuten en 14 seconden en de laatste sector op 1.000-meters van race to feet, hij maakte 6 minuten en 57 seconden.

De volgende afspraak is deze zaterdag in de Aspe Duathlon, een scoretest voor het Autonome en Provinciale Kampioenschap waarin de Multiesport met verschillende deelnemers aanwezig zal zijn.

De Dianense, Andrea Fernández die triomfeert in de Duatlon van Benidorm.