Andrea Fernández kampioen in Supersprint van de Triwhite Cup

25 oktober 2013 - 00: 01

De dianense triatleet Andrea Fernández is uitgeroepen tot kampioen in de verte Super Sprint van Triwhite Cup 2013 na zijn triomf in de triatlon die plaatsvond in de stad Murcia San Javier.

Andrea Fernández is de winnaar van vijf van de zes tests die de Triwhite Cup 2013. Zij is de winnaar in geweest Pilar de la Horadada, Alicante, carboneras, Benidorm y San Javier, de enige waarin hij niet won was in de Puerto de Santa María, test aan degene die niet aanwezig was.

Deze test werd bijgewoond door 87-triatleten. Uitgangen werden tegelijkertijd voor zowel mannen als vrouwen gemaakt. Het eerste zwemsegment van 350-meters, begon vanuit hetzelfde zand op het strand. De dianense markeerde een record van 4 minuten en 52 seconden, zijnde de zevende om het water te verlaten.

Het fietsersegment had een afstand van 10 kilometer op een volledig vlak stedelijk circuit. Andrea Fernández markeerde een record van 21 minuten en 6 seconden. Het derde carrière-segment had een afstand van 2.500-meters waarin de vertegenwoordiger van de Multisport Marina Alta, gemarkeerd als een tijd van 9 minuten en 54 seconden. De som der tijden van de drie segmenten gaf de overwinning aan de Dianense.

Aanstaande zondag zal hij deelnemen aan de Duatlon van Vinaroz, een test die de eerste zal zijn van de Schoolsportspellen 2013 / 14, scoren voor Autonoom Valenciaans kampioenschap.