Andrea Fernández kampioen van Spanje cadet met Club Huracán Valencia

Mei 07 van 2014 - 00: 01

De triatleet, Andrea Fernández komt van het verkondigen van kampioen van Spanje in de cadet categorie voor clubs, samen met Naomi en Nerea Segui, met zijn Club Hurricane Valencia. De Cross Triathlon-wedstrijd werd gehouden in het Barceloneese stadje Calella.

Andrea Fernández met Naomi en Nerea Segui

De test vond een pad dat begon in de Paya met een link naar 1 verbonden kilometer circuit zeer veeleisende berg 9.000 meter met een hoogteverschil van 600 meter en strekt zich uit van TRIALERAS dwingen meer dan één te krijgen van de fiets.

De terugkeer gebeurde door de verbinding die naar het strand leidde naast de promenade waar de carrea a píe werd gehouden. Het eerste segment van 500-zwemmeters was goed voor de Dianense die de op twee na beste tijd behaalde met 7-minuten en 12 seconden.

In het tweede segment ging het niet zo goed en eindig ik op de achtste plaats met een tijd van 1 uur, 8 minuten en 54 seconden. In het derde carrièresegment markeerde hij een record van 14-minuten en 11-seconden. Zijn totale testtijd was 1 uur, 30 minuten en 17 seconden. Hij eindigde op de zevende plaats.

Een plaats die de beste vertegenwoordiging was van zijn club Hurricane Valencia die samen met de bereikte resultaten door zijn twee andere compagnons hen in staat stelde de titel van nationale kampioen van de categorie cadetten te behalen.

De Dianense bereidt zich deze zondag voor, het Spaanse estafettetriatlonkampioenschap dat wordt gehouden in Canet de Berenguer in zijn cadettecategorie, waar hij bij zijn club zal zijn.