Álex Sirerol nam deel aan de sluiting van de FIM CEV Repsol 2014 in Cheste

November 20 van 2014 - 09: 22

Na een succesvol seizoen dat eindigde als kampioen van de Open 600 sub 17 Categorie (in de Spaanse Speed ​​Cup), kreeg Alexandre Sirerol uit Dianense afgelopen weekend de kans om deel te nemen aan de laatste test van de categorie Superstock 600 op de FIM CEV Repsol.

De jonge motorrijder accepteerde de uitnodiging van zijn team om deel te nemen aan de start van het nationale kampioenschap en liet de kans niet voorbijgaan.

Sirerol lex

In de zaterdagtraining was hij de snelste rijder op een Stock 600, voor de al gekroonde leider Bertin Thibaut. In de race van zondag startte hij op de zestiende plaats met een geweldige start waarin hij verschillende plaatsen wist te klimmen, maar in de eerste bocht raakte een coureur hem, waardoor hij terugviel naar de 29e plaats.

Maar Sirerol wilde plezier hebben en deze tegenslag weerhield hem er niet van om van elke ronde te genieten. Ondanks dat ze niets speelde in dit kampioenschap, ging ze omhoog totdat ze als tweede Stock 600 over de finish kwam, op de 14e plaats in het algemeen klassement.

Naast het toevoegen van punten in het algemeen Moto2, Sirerol lex Hij eindigde het jaar in de Superstock 600 op de negende plaats, ondanks dat hij slechts aan twee tests had deelgenomen (Albacete en Valencia).

Na de race wilde de coureur alle sponsors, het team en de mensen bedanken die hem dit jaar hebben gesteund.