Alejandro Seguí was derde Master 40 in de 'Volcat de Igualada'

April 04 van 2018 - 06: 57

De wielrenner, Alejandro Seguí, van het Multiesport-UCMontgó team eindigde als derde in de 40 Master categorie van de prestigieuze etappetest, "Volcat", Dat gedurende drie dagen werd betwist in de Catalaanse stad Igualada.

In deze test geënsceneerd een van de oudste weinigen zijn in Europa UCI punten toegekend in de categorie XCS S2 gevraagd een hoge opkomst zou een punt van het voldoen aan de internationale elite fietsers.

Test BTT tijdens de driedaagse toerde het unieke landschap van Centraal Catalonië, doorkruist door gevarieerde landschappen en de gebieden hebben genoten van beide lopers en hun begeleiders en het publiek, dankzij de pracht van de plaatsen waar ze gingen door.

Seguí werd vijfde in de 1ª-etappe

In de eerste fase worden gehouden met het knippen van 60 kilometer met een positieve helling van 1.500 meter, Alejandro Segui eindigde als vierde categorie Master 40, met een tijd van 2: 56.55. Hij volgde de race met zijn club partner, Roberto Gomez ingevoerd doel met dezelfde tijd.

Zijn teamgenoten, Rubén Bequio, bezetten de 333-positie van de generaal met een tijd van 3: 31.54. Gloria Medina, bij vrouwen, M30 eindigde op de achtste plaats met een record van 4: 28.02.

Seguí werd tweede in de 2ª-etappe

Dingen verbeterd voor Alejandro Segui in de tweede fase met een totale route van 80 kilometers met een positieve helling van 2.100 meter, waar hij als tweede eindigde in Master 40, met een tijd van 3: 44.54. Hij ging het winnende doelpunt 5.48, Alejo Moya.

Rubén Bequio ging de paal 89 30 hoofd categorie met een tijd van 4: 33.20 en Gloria Medina was zevende in M30 met een record van 5: 57.07.

Ik bleef vijfde in de laatste fase

De teamgenoot van Multiesport-UCMontgó verzekerde zijn aanwezigheid op het podium als derde in de 40 Master-categorie toen hij op de vijfde plaats eindigde in de derde etappe. De fietsers hadden te maken met een route van 40-kilometers met 1.100 met een positieve helling.

Alejandro Segui eindigde als vijfde in zijn categorie met een tijd van 1: 47.18. Terwijl Rubén Bequio de positie 88 Master categorie 30 invoerde met een record van 2: 09.16. Gloria Medina werd zesde in Féminas M30 met een tijd van 2: 44.46.

Eindclassificatie

Na de drie verreden races waren de prestaties van de renners van het Multiesport-UCMontgó-team buitengewoon. Alejandro Seguí stond op het podium als derde in de Master 40, Rubén Bequio eindigde op de 82e plaats in de Master 30 en Gloria Medina werd zesde in de M30 vrouwen. Per team het geheel Marina Alta hij stond op de vijftiende plaats.