Al Garbí Dénia miste in de laatste seconde een punt tegen Sagunto (23-24)

24 oktober 2012 - 00: 00

El Garbí Dénia Ik liet een punt vallen in de wedstrijd die op hem gericht was naar de Sagunto, toen hij in de laatste seconde viel door 23 naar 24. Op deze pijnlijke manier, wat had bedoeld om zijn eerste punt van het seizoen toe te voegen in de competitie van de Tweede Klasse van handbal.

Gelijkheid was de meest opvallende aantekening van deze bijeenkomst. Slechte start Dianense, die de lanceringen van de spelers van de eerste lijn Saguntina niet kon stoppen.

Een time-out aangevraagd door de coach van Dianense, David Salanova, diende om de ideeën van zijn spelers te verduidelijken. De defensieve verandering van de dianenses werd van kracht. De doelman van Garbi was succesvol in zijn interventies en Garbí Dénia ging met voordeel scoren in de score (11-10).

De tweede helft werd door beide teams volledig geëvenaard met alternatieven op het scorebord.
Een gelijkheid die brak in de afwezigheid van 4 minuten tot het einde. Een paar fouten tijdens de aanval lieten de Sagunto een voordeel behalen van twee doelen (20-22). De strijdlust van de mannen van Salanova was een patent toen deze in de laatste minuut van de wedstrijd erin slaagden de wedstrijd (23-23) te evenaren.

Het laatste balbezit was voor de Valencians die met een geforceerd schot vanaf het einde het winnende doelpunt kregen, in de laatste seconde (23-24). Ernstige straf voor een team dat met het verstrijken van de dag bezig is om hun spel te verbeteren, dat is waarom, binnenkort de punten naar uw kluisje zal bereiken.

Voor Garbí Dénia speelden en scoorden ze; Ralph Sulik, Pedro Mezquida, David Randall (2), David Moruno (4), Pau Miralles (2), Raúl Fluxa (12), Luis Mezquida, Jonathan Ribes, Jose Sanchez (2), Carles Miralles, Pablo Mari (3) , Pablo Vinaroz

Op zondag verhuist het team naar de stad San Juan in Alicante om te spelen vanaf de 12: 30 h tegen CH UCAM SANT JOAN.