Al Garbí Dénia verslikte zich in de agressieve verdediging van Quart (29-34)

Februari 05 van 2013 - 00: 00

El Garbí Dénia Hij werd op zijn veld bij het Dénia-sportcentrum tegen de Quart verslagen met 29 tot 34. De sleutel tot de Dianense-nederlaag was het gebrek aan succes bij het aanvallen van de agressieve verdediging, 3 - 3 verhoogd door zijn rivaal.

De eerste minuten van de crash werden gemarkeerd door de fouten van de dianenses bij een aanval. Zijn rivaal maakte gebruik van hen in snelle overgangen om de lokale keeper, Pedro Cuenca, te verslaan.

Met het verstrijken van de minuten, onder het stokje van het midden, kwam Borja Giménez, Garbí Dénia, in het spel. Hij las de dringende verdediging, in stukken van twee tegen twee en beetje bij beetje de verschillen in de score versmald.

De Quart had problemen om weg te rennen, toen de dianenses geen ballen verloren in een aanval. Tegen de verdediging in zorgde de afwezigheid van een schot van buiten voor de verbetering van David Salanova's mannen. In het laatste gedeelte van het eerste deel keerden de fouten terug tot bloei in de gelederen van Garbí Dénia. De rest werd bereikt met de 15-score voor 19.

De reflecties kwamen in de Dianense kleedkamer, je kon niet zoveel doelen fitten als je winnende opties wilde hebben. Maar op het veld werden de dianenses-spelers verrast met een verdedigende verandering van hun rivaal.

De Valencianen schakelden over naar verdediging 6-0 en dit zorgde ervoor dat twijfels terugkeerden naar de Dianenses. Het kostte veel minuten om het nieuwe verdedigingssysteem te lezen. De minuten verstreken en de doelpuntenwisseling was niet goed voor een Garbí Dénia, die niet in staat was om de verschillen op het scorebord te verkleinen.

In het laatste deel van de botsing eiste de fysieke inspanning zijn tol voor Salanova's mannen die hun armen neerlegden, iets waar de Valencianen misbruik van maakten om de botsing te veroordelen. Aan het einde bereikte 29 een score van 34, waarmee het team van Dénia nog steeds onderaan het klassement staat.

David Salanova, in een time-out met zijn spelers.