Tots els equips del Paidos van aconseguir guanyar els seus partits

18 de febrer de 2015 - 00: 00

El conjunt deniera del Paidos-F.Fernández es va imposar a l'Sporteng La Nucia FS., Per 2 a 7 en un xoc en què els col·legials van saber aprofitar l'ocasió de guanyar a l'equip que ocupa l'última plaça de la Primera Regional Juvenil.

Partit del juvenil del Paidos

El partit va començar amb enix per als nois de José García ja que van ser els locals els que es van avançar al marcador. A partir d'aquí, els de la Marina Baixa, van cedir el camp i la pilota als denians buscant sorprendre'ls a la contra. Tot i tindre el domini de l'esfèric als deniers els van faltar idees i sobretot mobilitat per trobar espais. Encara sort, que Ràul va aconseguir abans del descans l'empat a un.

A la segona part l'actitud dels jugadors del Paidos va ser diferent. Van pujar el seu nivell d'intensitat i el ritme del seu joc. Van aconseguir circular la pilota amb molta més rapidesa i poc a poc van anar desorganitzant l'entramat defensiu local. Això es va anar reflectint en el marcador i els gols van caure uns després d'altres. Al final es va arribar amb el tempteig de 2 a 7 que va reflectir la superioritat deniera. Cal destacar en aquest xoc l'actuació dels cadets Luis Simó i Nico Marí.

El dissabte en horari per determinar, visitaran la pista de la Rectoria Futsal, en un altre dels molts derbis comarcals de la temporada.

Triomf del Cadet a la Vila

L'equip cadet va sumar una nova victòria en la seua visita a la pista de La Vila FS, on va guanyar per 2 a 3.

Defensa del Paidos Cadet

Partit molt seriós el plantejat pels col·legials davant un dur equip local que tot i que està a la part baixa de la taula, a la seua pista dóna molta guerra. Durant la primera meitat el domini va ser visitant però sense estar encertats de cara a porta, Álvaro anoto el 0-1 abans del descans.

En l'inici del segon període, el joc va seguir sota mateix camí, molta pressió, i domini del joc dels jugadors del Paidos-Esports Colau. Luis Simó anoto el 0-2 als 8 minuts. Els locals van retallar en marcar en una jugada a la contra. Però poc els va durar l'alegria, ja que Pau va anotar el 1-3 després d'una bona jugada de joc col·lectiu.

La manca d'encert en la rematada va impedir que el triomf fos més folgat, però no va perillar el triomf ja que el gol de la Vila FS, va arribar a l'última jugada del partit.

Dissabte a les 17 hores al pavelló municipal de Dénia, reben la difícil visita d'Akrasala d'Alacant FS, de la mateixa manera que en categoria infantil, ocupa la segona plaça.

Victòria del Paidos-Noia d'Ahir a Infantils

En categoria infantil el Paidos-noia de Ahir va vèncer a la Vila FS., Per 2 a 3, en un bon partit dels nois que dirigeixen Emilio Monfort i Sergi Santacreu.

Els infantils del Paidos saltant a la pista

L'equip dianense va començar fort ia pocs minuts de començar el partit es va posar per davant en el marcador. Amb el gol matiner el Paidos es relaxo i convençuts que seria un partit fàcil, van encaixar ràpidament el gol de l'empat. Tot i el domini dels deniers en la possessió de pilota, els gols no arribaven, i es va arribar al descans amb 1-1.

A la segona meitat l'equip col·legial va eixir molt endollat ​​i disposat a emportar-se els tres punts, no només domino sinó que també va començar a materialitzar les seues ocasions, posant-se per davant en el marcador amb dos gols consecutius, 1-3.

A la recta final els locals van retallar distàncies, però no va ser suficient per evitar una nova victòria del Paidos ,, un equip que manté intactes les aspiracions al títol de lliga per part dels deniers.

Aquest dissabte a les 16 horasen el pavelló Municipal de Dénia, s'enfrontarà al segon classificat, Akrasala d'Alacant FS., Un partit que s'espera que siga igualat i molt intens.