Gregory Daffern de l'Dénia Triatló va aconseguir finalitzar el 'Ironman 70.3 de Sud-àfrica'

31 de gener de 2018 - 00: 05

El triatleta britànic, Gregory Daffern del Dénia Triatló va aconseguir finalitzar el "Ironman 70.3 de Sud-àfrica" celebrat recentment.

Daffern acabar aquesta exigent prova amb un temps total de 6: 35.21. Els seus parcials van ser en el segment de natació, 39.03, que va ser el que va trigar a cobrir els 1.900 metres en ple oceà Índic.

En el parcial de ciclisme sobre un recorregut total de 90 quilòmetres seu temps va ser de 3: 38.53 i en l'últim parcial de carrera a peu, sobre un traçat total de 21.100 metres emprar 2: 02.55. El traçat va ser d'un circuit paral·lel al mar de 10.550 metres al qual els a triatletes van donar dues voltes.

El triatleta del Dénia Triatló, va aconseguir sumar 1.325 punts a l'entrar en el lloc, 1160, d'un total de 1.930 que van aconseguir acabar els tres segments.

El vencedor de la prova va ser, Matt Trautman que va acabar amb un temps de 4: 09: 19 seguit per Kennet Vandendriessche, que va sumar un temps total de 4: 11: 13 i per Evert Scheltinga, que va acabar el recorregut marcant un registre de 4 : 12: 13 ocupant la tercera posició final.