L'Sporteng Sant Vicent va trencar la imbatibilitat del Dénia Futsal Juvenil (8-2)

28 de febrer de 2013 - 00: 01

El CD Dénia FS Juvenil va patir la seua primera derrota en lliga a la pista de l'Sporteng Sant Vicent per 8-2. Els deniers seguixen líders a 7 punts, ja que el seu immediat perseguidor, la Vila FS, va perdre el seu partit davant Racing Garbinet. I l'única bona notícia dels juvenils va ser la volta per Jordi a jugar després d'una dura lesió.

Els deniers no van començar bé el seu partit, van apretar a dalt però els locals van eixir molt bé. A més els locals també van pressionar els deniers i en diversos robatoris de pilota al mig camp, es van posar amb avantatge de 2-0 al marcador.

L'equip de Jaume va retallar distàncies però no dur molt l'alegria ja que els locals van seguir sent superiors, i van arribar al descans aconseguint dos gols més i amb 4-1 al marcador.

A la segona part, els de Dénia van intentar ficar-se al partit i van aconseguir el segon però, de nou, els locals van aconseguir tornar el cop i aconseguir el cinquè. A partir d'aquí, l'equip dianense va eixir de cinc amb porter jugador, però no va ser el dia i van encaixar tres gols més i el partit va acabar en 8-2.

Per part del CD Dénia FS van jugar i van marcar; Enric, Miquel, Lunar, Álvaro B., Pau C., Alex, Igor (1), Borja (1), Felip, Jordi, Álvaro O.

El juvenil juga aquesta setmana al Pavelló Municipal de Dénia a les 20: 00h. contra Busot FS