El Club Esporteu Dénia es proclama Campió de Lliga

19 de maig de 2019 - 19: 20

El CD Dénia és l'equip campió del grup III de Preferent després d'haver disputat 34 jornades. No és estrany, veient la plantilla de qualitat encara que curta que hi ha al conjunt de la Marina Alta. El que resulta sorprenent és la manera com s'ha aconseguit cantar la victòria. Mesos de deute del club amb jugadors i cos tècnic, directiva absent, és més, ni un sol directiu al camp de “La Solana”, tenint en compte que l'expresidenta ha dimitit, encara que federativament no és així. Totes aquestes circumstàncies fan que el títol tingui doble valor.

El tècnic denier, Diego Miñana, hores després del triomf del seu equip a l'Olleria per 1 a 2, va escriure a través de les seues xarxes socials, "Tot i els pesars el CD Dénia campió de Preferent Grup III", va posar una foto del vestuari on no hi ha representants de la directiva. El títol és de la plantilla, cos tècnic i aquests aficionats que han seguit creient en l'equip.

Acompanyant al CD Dénia uns cinquanta seguidors que van viatjar en cotxes particulars, van viure amb els seus jugadors uns minuts feliços després d'acabar el xoc. Amb el xiulet final l'eufòria es va desencadenar i tots van fer una pinya al centre del camp com a clar exemple del que tenen entre ells.

Partit de nervis

Del partit assenyalar que no passarà a la història com el millor del conjunt groguet, més aviat el contrari. No van tindre la seua millor vesprada els nois que dirigeix ​​Diego Miñana. L'inici no va poder ser millor, ja que no s'havia complert el primer minut i Javi, després de recollir un rebuig a la vora de l'àrea, va enviar un míssil que es va colar a la porteria del conjunt valencià.

Aquest tant semblava que li podia donar tranquil·litat al conjunt de la Marina Alta, però res més lluny de la realitat. Excessiva tensió que va acabar per tenallar als de Miñana, que van tindre moltes dificultats per mostrar un bon joc. Els locals tot just inquietaven, encara que Ramiro al centre del camp va dirigir molt bé als seus companys.

Les bones notícies per als aficionats arribaven des Benigànim, on els locals s'havien avançat en el marcador i això beneficiava clarament al CD Dénia. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans, en els dos camps.

A la segona meitat, els deniers van seguir amb massa nervis sobre el camp. Els locals, de la mà d'un esplèndid Ramiro, es van fer amb el comandament en el joc. La vesprada va començar a torçar-se, el CD Dénia ja no manava en el seu partit i el pitjor, la UD Castellonenca empatava.

Miñana va buscar el revulsiu donant entrada a César per un desafortunat Guerrero, però les coses van seguir igual. El L 'Olleria CF, en una de les seues aproximació va estavellar la pilota al travesser. Els minuts van anar passant i va arribar la garrotada: Ruiz va aconseguir el gol de l'empat per als locals. Seguidament arribaven les pitjors notícies des Benigànim, on David De la Cal, va marcar per a la UD Castellonense quan només quedaven 9 minuts per al final.

Santafé va aconseguir el gol de l'títol

Els jugadors deniers eren coneixedors del que estava passant i es van llançar a l'atac desesperadament. A falta de 4 minuts per al final, Santafé de volea va marcar un autèntic golàs, que va desencadenar l'alegria de tots els seguidors deniers presents al camp. Un gol que va valer un títol, ja que el partit va acabar amb el marcador de 1 a 2. Les xarxes socials van fer fora fum i els missatges de felicitació es van anar amuntegant entre gent que havia seguit el partit a Dénia a través dels missatges de WhatsApp del grup Amunt Dénia.

El CD Dénia coneixerà aquest dilluns a la vesprada el rival al qual s'enfrontarà en la primera eliminatòria de la promoció d'ascens a Tercera Divisió.