CFS Mar Dénia venç el Nova Elda FS B. al poliesporteu municipal denier

02 de novembre de 2021 - 11: 46

CFS Mar Dénia es va enfrontar el passat dissabte 31 d'octubre contra el Nova Elda FS B. i va anotar una gran victòria amb el resultat 4-3. La trobada es va disputar al Poliesporteu Municipal de Dénia.

Imatge: Trobada disputada entre CFS Mar Dénia i Nova Elda FS B

El partit es va mantindre força disputat entre els dos equips. Tant és així que abans del descans el marcador anunciava un 2-3 a favor del rival eldenc.

Imatge: CFS Mar Dénia contra el Nova Elda

Després de l'aturada, els deniers van aconseguir un 3-3 al minut 26 i, després d'això, els dos conjunts es carregaven de faltes. Finalment, al minut 34, el Mar Dénia anotava un 4-3 al marcador que es va mantindre fins al final tot i esquivar un doble penal del rival.

Imatge: Equip denier davant la porteria rival d'Elda

La setmana que ve, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat d'Ibi per enfrontar-se al conjunt local, en el partit corresponent a la 8a jornada.