CFS Mar Dénia aconseguix l'empat davant de la Vila al Poliesporteu Municipal de Dénia

29 de novembre de 2021 - 10: 47

El passat dissabte 27 de novembre es va disputar, al Poliesporteu Municipal de Dénia, el partit entre CFS Mar Dénia i CD La Vila FS. El marcador s'estrenava amb un 1-0 després d'una bona jugada col·lectiva del conjunt denier. Així, el primer temps va finalitzar amb un 2-0.

Després d'una primera part d'intents, CD La Vila va intensificar el seu atac a la pista per agafar el control del partit. Al minut 24 aconseguien el 2-1 i poc després el rival va igualar el 2-2.

Finalment, quan faltaven 30 segons per acabar i amb la pressió dels deniers sense descans, el conjunt de Dénia aconseguia el 4-4 i, així, va finalitzar el partit.

La propera jornada es disputarà a Alcoi el dissabte 4 de desembre a les 16:00 h. Aquesta serà la jornada número 12 davant del Serelles Alcoi FS.