Els equips pedrera del Dénia Bàsquet van iniciar la segona fase de la lliga

17 de gener de 2019 - 12: 25

Els diferents equips que composen la pedrera del Dénia Bàsquet van començar amb diferent sort el seu camí en la 2ª fase de la lliga.

L'infantil femení ho va fer amb una derrota davant el CB Oliva per 36 a 28. Després d'un gran inici de partit, on es va obtindre un avantatge important en el marcador, Oliva va reaccionar i va ser poc a poc entrant en joc a força de pujar la seua intensitat defensiva. Després de diverses cambres igualats, les locals van aconseguir un xicotet avantatge i ja no va quedar temps per poder reaccionar a les deniers.

Les infantils de categoria Preferent van fer un bon partit tot i caure enfront del Cap Mar per 58 a 69. Les diferències van ser mínimes entre els dos equips en la primera part, jugant tots dos amb bon ritme en atac i sabent treballar perfectament en defensa. La segona part va seguir la mateixa tònica d'igualtat fins que en el sisè període Cap Mar va assestar el cop definitiu al partit amb un parcial de 0-9 per al qual ja no hi va haver resposta en el temps restant.

Els infantils que militen en 1ª zonal van vèncer a casa davant el CB Benidorm per 61 a 57. Bon partit el jugat per dos equips amb un ritme molt viu que ho va fer molt vistós i comxicotet.

El marcador va ser alternant el lideratge per a tots dos bàndols successivament sense saber del cert de quin costat es decantaria fins arribar al final de l'últim període. El millor final dels deniers, amb un triple aconseguit en el moment decisiu, li va donar una victòria de valor doble pel nivell de joc que es va exposar sobre la pista per aconseguir-ho.

L'equip cadet femení de Preferent va aconseguir una important victòria a la pista del CB Sant Blai a l'imposar-se al conjunt local per 36 a 91. L'equip masculí d'aquesta categoria no va tindre la mateixa sort, ja que va caure a casa davant el Montemar Alacant per 63 a 69, en un partit presidit per la igualtat i emoció final.