Sport - tennis

Sergi Pérez en Marcos Sanz spelen het International Sub 16-toernooi in Barcelona

Augustus 26 van 2014 - 19: 43

De spelers van het High Competition-team van de Dénia Tennis Club, Sergi Pérez en Marcos Sanz spelen deze week het Sánchez Casal Youth Cup International Under-16 Tournament, dat wordt gehouden in de Sánchez-Casal Academie in El Prat de Llobregat, Barcelona.

Sergi en Marcos speelden gisteren hun eerste dubbelspel tegen de Portugees Diego Herrera en de Rus Nikita Roshka 6 / 3 6 / 1. Marcos speelde ook de eerste ronde van de finale en won No. 7, de Australiër Anthony Popyrin voor een comfortabele 6 / 2 6 / 1.

Terwijl Neus Ramos, een speler van de wedstrijdschool, jeugdfinalist was in het Tecnifibre-toernooi dat werd gehouden op de Carlet Tennis Club. Neus kon de nummer 1 zaad Alba Perez niet verslaan en viel uiteindelijk met 6/0 6/2. In hetzelfde toernooi, maar in de kindercategorie, was Ana Penadés ook finalist en verloor van Chloe Njuguna met 6/2 en 6/0

Deze pagina is een geoptimaliseerde versie voor mobiele apparaten. Zie originele versie.