Dénia.com
Buscador

Opinión PSPV: “Balanç dels resultats electorals del PSPV-PSOE Dénia”

11 de noviembre de 2019 - 13:10

Celebrem els resultats del PSOE, clar que sí. I subscrivim les paraules d’anit de Pedro Sánchez: milions de persones han tornat a confiar en el projecte socialista i el PSOE ha guanyat les eleccions generals del 10 de novembre.

Primera força a Espanya. Primera a la Comunitat Valenciana. També a Dénia, on fins i tot hem millorat en percentatge de vots i l’electorat socialista ha demostrat la seua fidelitat per una proposta progressista que ja està governant la ciutat amb majoria absoluta des del passat mes de juny.

Volem agrair els 5.731 deniers que han confiat en el PSPV-PSOE en el 10N i el treball que han fet els més de 50 apoderats de l’Agrupació Socialista de Dénia que ahir van estar col·laborant en la festa de la democràcia.

A partir de hui, mantenim també l'esperança i la il·lusió per un govern estable. Per un bon govern. Per un país millor.

Un govern liderat pel PSOE, com a partit més votat, amb l’objectiu clar i irrenunciable de fer política per a totes i tots; per a mantenir i avançar en l’estat del benestar; en un país econòmicament modern; i socialment integrador i tolerant. I és l’hora, per tant, d’actuar amb generositat i responsabilitat per a desbloquejar el país.

Tanmateix, també és moment de parar i reflexionar sobre el moment actual, en què els populismes, arreu del món, estan creixent, com està succeint a Espanya. També, a Dénia. Ara més que mai, els demòcrates tenim la responsabilitat de defensar fermament els principis i valors que ara volen minar la dreta espanyola.

1 Comentario
  1. Masmelasuda dice:

    El alcalde del +40% solo habla Catalán.


36.330
4.235
10.456
2.060
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle publicidad personalizada y recopilar datos estadísticos. Si continua navegando consideramos que acepta nuestra política de cookies.