Overwinningen voor de hogere teams van de CFS Dianense

Januari 16 van 2019 - 09: 37

El CFS Dianense Rte senior Mena, bij voorkeur categorie, begon het jaar van recht door het winnen van 8-3 Elche Dream, in een wedstrijd betwist afgelopen zaterdag in het gemeentelijk sportcomplex paviljoen Denia.

De wedstrijd begon heel gelijk, met kansen voor beide teams. De dianenses, met weinig geduld op het moment van behoud van bezit, maar het creëren van gevaar met ballen op de rug en de ilicitano's met goede triangulaties die gevaarlijk het doel van Álvaro bereiken.

De 8-minuten zagen het eerste doelpunt van de lokale bevolking, het werk van Iborra. De bezoekers bleven het Dianense-doel besluipen en vier minuten na het einde van het eerste deel bonden ze de wedstrijd. Maar toen alles leek aan te geven dat we de pauze zouden bereiken met tafels op het scorebord, stond Jordi alleen tegen de Elche-doelman en scoorde de tweede over de toeter. De bezoekende spelers protesteerden maar de wedstrijdscheidsrechter valideerde het doel. Een speler van Elche Dream werd uitgezet omdat hij de scheidsrechter verwijt dat het doel naar het scorebord is gegaan.

In de hervatting, en hoewel de bezoekers met één minder begonnen, konden de dianenses niet profiteren van de superioriteit. Maar de derde kwam nadat hij de ilicitanos herstelde naar zijn vierde speler. Opnieuw versloeg Jordi de bezoekende keeper. Maar even later verlaagden de Elche de afstanden.

Met het verstrijken van de minuten namen de lokale bewoners het spel over en de doelen kwamen van continu. Borja, Jordi en Antonio veroordeelden de wedstrijd door de score in 6-2 te plaatsen. En hoewel de ilicitano's terugkwamen om afstanden te verkleinen, verlieten Borja en Pedro opnieuw de marker in de definitieve 8-3.

De meisjes voegden een overweldigende overwinning toe tegen de Xaloc "C

Zondag was het de beurt aan de CFS van vrouwen, Dianense Dprint, die duidelijk en krachtig een van de teams onder de tafel versloeg. De dianenses onderschreven een 17-0 voor Xaloc "C".

De gastheren domineerden de hele wedstrijd en hadden helemaal geen mogelijkheden om Alicante, die in de eerste helft naar links uit te rusten met een marker 12-0, doelstellingen werk van Laura (4), Ainara (2), Miryam (3 geven ), Mery, Nerea en Paula.

Na de pauze, de dianenses getild van het gas af, maar bleef zonder respijt om zijn rivaal, die vijf doelpunten, het werk van Paula (2), Laura, Lara en Mery toegegeven.

De meisjes van de Dianense volgen de derde naar een enkel punt van Calpe en drie van Santa Rosa.