Overwinning zonder lapmiddelen van de CD Garbi Dénia voor de CH Ibi (23-36)

25 oktober 2018 - 07: 59

De CD Garbi Dénia behaalde een regelrechte overwinning in de wedstrijd gespeeld op het circuit van CH Ibi, waar hij won met 23 36, in de wedstrijd behorende bij de tweede dag van de competitie, 1 Autonomic.

Het Dianense-team bewoog zich met wat slachtoffers waardoor de coach David Salanova alleen 11-spelers voor het spel had. Een omstandigheid die de groep jonge spelers niet deukte.

De bezoekers wilden vanaf het begin duidelijk maken dat ze beter waren dan hun rivaal. Ze legden een snel spel op met een zeer diepe verdediging. In de eerste vijf minuten was de partial al duidelijk gunstig voor die van Salanova (0-4).

De lokale technicus vroeg om een ​​time-out om te proberen de elektrische start van de CD Garbi Dénia te stoppen. Veel hielp het niet, gezien de goede verdedigende prestatie van de kids van het team van de Marina Alta. Vanuit die verdediging was het mogelijk om in snelle overgangen te rennen die de lokale bevolking niet kon stoppen. De rust werd bereikt met een voorsprong van 8 goals (10-18).

De blessure van Adrián Carpi

Het tweede deel begon met een tegenslag, Adrián Carpi kon niet deelnemen door een krachtige slag in de rechterhand. In de laatste straat van de eerste keer kreeg hij een sterke slag waardoor hij uit de wedstrijd was.

De dianenses bleven hun spel opleggen en breidden het voordeel uit tot de 13-doelen van maximum. In de 20-minuut moest Andrés Landete van het midden het veld verlaten vanwege een enkelverstuiking. De coach reserveerde het voor de volgende wedstrijden.

Het is vermeldenswaard de bijdrage van de tweedelijns spelers die zeer effectief waren in de wedstrijd van de 6-meters. Het uiteindelijke resultaat van 23 tot 36 weerspiegelt de superioriteit van het Dianense-team.

Het team hoopt de hele week al het personeel te kunnen ophalen met het oog op de volgende wedstrijd die zaterdag om 18 uur zal plaatsvinden in het gemeentepaviljoen van Dénia tegen Handbol Sant Joan B.