Verdiende overwinning van CFS Mar Dénia tegen Futsal Lleida

Februari 08 van 2021 - 13: 09

Geweldige bijeenkomst van de CFS Mar Dénia, die een directe rivaal ontving zoals Futsal Lleida in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia.

De spelers van Dianenses, zich bewust van het belang van punten, sprongen erg geplugd het veld op en in minuut 2 kwam de 1-0, werk van Curro van buitenaf schieten en een minuut later na een snelle inval op de band, behaalde Nico de 2- 0.

De wedstrijd kende veel ritme en de kansen deden zich voor in beide goals, al was het Mar Dénia die de controle had en betere kansen genereerde. In minuut 6 was het 2-1 na een hoekschop van de bezoekende speler Robert, die, vrij van markeringen, een goede volley haalde en Sergi wist te verslaan door de score te verkorten. Twee minuten later leidde een nieuwe markeringsfout tot een nieuw buitenschot dat 2-2 betekende.

De lokale spelers bleven meerdere kansen genereren, maar zonder succes voor doel. In de 19e minuut werd een lange opslag van Sergi op Jaume met zijn hand afgebogen door een bezoekende speler in zijn poging om het spel te onderbreken en de scheidsrechters kregen een dubbele penalty na 5 opeenvolgende fouten. Juanjo had de leiding over de uitvoering van de actie en kreeg de 3-2 waarmee hij de rust bereikte.

De tweede helft begon met hetzelfde ritme en na drie minuten was het 4-2 na een snelle counter goed uitgevoerd tussen Juanjo, Jaime en Nico die scoorde op de verre paal. In de 26e minuut scoorde Toni Tent het 5-2 schot op de rand van het gebied.

Het Dianense-team zette opnieuw afstand op het scorebord. De bezoekende coach riep om een ​​time-out en, hoewel er nog 14 minuten te gaan waren, zette hij de doelverdediger op het veld om te proberen de dynamiek van het spel te veranderen, maar in de 30e minuut, na een inworp, kreeg Curro van zijn verdediger af en zette de 6-2 op het scorebord.

Minuten gingen voorbij en Mar Dénia met een ijzeren verdediging en Sergi's beveiliging onder stokken slaagden erin om Lleida's pogingen te stoppen, hoewel ze in minuut 34 erin slaagden om 6-3 te scoren en afstanden te snijden, maar voor een korte tijd sinds Luis Llinares in het volgende spel erin slaagde om te onderscheppen een pass en gooide vanaf zijn veld scoren 7-3.

De Mar Dénia sloot zijn doel en verdedigde de 5 bezoeker, met kansen om het doelsaldo uit te breiden met afstandsschoten die het doel niet zagen totdat Juanjo op het laatste moment uit zijn gebied raakte en de 8-3 plaatste waarmee hij het einde bereikte van het spel, en dat op de hoorn probeerde hij het opnieuw, maar de bal raakte de stok.

Kortom, een belangrijke overwinning die het goede moment van Mar Dénia bevestigt, door de hand van Javi Arnau en Esteban Novoa, in deze tweede ronde. Aanstaande zaterdag zal het Dianense-team naar Manresa reizen om het lokale team te ontmoeten, hoewel de wedstrijd zal worden gehouden in de stad Arts, op 15 km van Manresa, omdat de faciliteiten gesloten zijn ter gelegenheid van de verkiezingen om de dag te vieren. De volgende.